bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Тренінг «Ефективна комунікація та ораторське мистецтво у бізнесі»
06.05.2020

Центр інформаційної підтримки бізнесу м.Суми запрошує власників, керівників, топ-менеджерів мікро, малого і середнього бізнесу взяти участь у тренінгу «Ефективна комунікація та ораторське мистецтво у бізнесі», який відбудеться 14-15 травня в онлайн-форматі.  

Серед питань, що будуть розглядатися на тренінгу:

✅Аргументаційний практикум (структура аргументації; психологія цінностей цільової аудиторії; підлаштування аргументації під цінності цільової аудиторії; практика побудови переконання).

✅Основи майстерності публічних виступів (алгоритм підготовки публічного виступу;
психофізична підготовка до виступу; прийоми роботи з диханням, голосом, дикцією; прийоми утримання уваги аудиторії; правила організації зворотного зв’язку при роботі з аудиторією; питання залу: класифікація та способи обробки).

✅Основи ефективної комунікації (стратегічні концепти успішної комунікації; основи домінування в комунікації; практикум технік «м’якої» взаємодії в конфліктній бізнес-комунікації).

✅Техніки «жорсткої» взаємодії в конфліктній бізнес-комунікації (умови вибору «жорсткої» взаємодії в бізнес-комунікації; техніки «жорсткої» комунікації).

✅Практикум мовних технік конструктивної комунікації (ази практичної конфліктології; алгоритм дій по перетворенню власних атак в конструктив; алгоритм ефективного реагування на вербальні атаки; практикум мовних технік конструктивної комунікації; практикум мовних комунікативних технік в управлінні персоналом).

Тренер - Олена Берещук, засновник школи ораторського мистецтва, визнаний експерт з риторики, спеціаліст з лідерства, мотиваційний спікер.

Участь безкоштовна, реєстрація обов’язкова за посиланням:
https://form.jotformeu.com/201250648051344

Даний тренінг реалізується Центром Інформаційної Підтримки Бізнесу м.Суми, що заснований на базі ГО “Рада молодих вчених”, за підтримки ЄБРР у рамках ініціативи ЄС #EU4Business.

✅ Сертифікат за результатами проходження тренінгу може бути виданий за умови присутності учасника не менше як на 75% часу тренінгу.

Оргкомітет ЦІПБ м.Суми: 050 247 02 04

#eu4business
#bscsumy

http://www.bisc.org.ua/

Контакти

  • https://www.fb.com/business.support.centre.sumy/ http://www.bisc.org.ua (050) 247 02 04
  • [email protected] #eu4business #bscsumу

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.