bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Серія вебінарів «Освітні можливості для жінок: запорука успішної кар’єри»
04.05.2020

«Освітні можливості для жінок: запорука успішної кар’єри» - серія вебінарів, метою яких є надати розгорнуту інформацію про освітні можливості для молоді.

Вебінари будуть корисні для тих, хто бажає:

  • навчатись на магістерській програмі за кордоном;
  • дізнатись про інші освітні програми, участь в яких суттєво підвищить ваші шанси на ринку праці;
  • побудувати успішну кар’єру в органах влади, політиці та бізнесі.

Вебінари відбудуться з 6 по 8 травня 2020 року. Робоча мова - українська.

Програма:

  • 6 травня 19.00 - вебінар “Як шукати освітні можливості”. Спікери Дарина Дворніченко к.політ.н, доцент НУ “ОМА”, член Української асоціації викладачів та дослідників європейської інтеграції, ГО “Агенти змін!” та Наталія Зубченко, магістрантка Варшавського університету, стипендіатка програми Лейна Кіркланда, ГО “Міжнародний центр Балтійсько-Чорноморських досліджень та консенсусних практик”.
  • 7 травня 13.00 - вебінар “Можливості для жінок в академії та політиці за кордоном та в Україні”. Спікер Андреас Умланд, к.політ.н. (Ph.D Cambridge) та к.іст.н. (Dr.Phil. FU Berlin), старший науковий співробітник Інституту міжнародних відносин у Празі, головний науковий співробітник Інституту євро-атлантичного співробітництва в Києві.
  • 8 травня 12.00 - вебінар “Можливості для навчання та кар’єри в Країні висхідного сонця”. Спікер  Віолетта Удовік, к.іст.н., Другий Секретар Посольства України в Японії, магістрантка Токійського університету.

Проект “Освітні можливості для жінок - запорука спішної кар’єри” реалізується в рамках Democracy Study Centre за підтримки Федерального міністерства закордонних справ Німеччини, German-Polish Ukrainian Society та European Ukrainian Youth Policy Centre.

Реєстрація за посиланням

 

 

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.