bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Проєкт «IMPULSE» відкриває для вчителів англійської програму обміну кращими практиками
27.04.2020

Запрошуємо вчителів англійської мови приєднатися до онлайн-тренінгів, щоб зробити Ваші уроки ще цікавішими і кориснішими для учнів. Двогодинні ZOOM-семінари пройдуть в період з 4 по 15 травня, у зручний для викладачів час.

Ми пропонуємо приєднатися до однієї із запропонованих тем навчання:

  • Навички 21-го століття: Що таке навички 21-го століття? Чому потрібно їм навчати? Що таке критичне мислення, які ресурси допоможуть нам розвинути критичне мислення учнів (графічні органайзери, реклама, nytimes.com). Що таке медіаграмотність і як її розвивати?
  • Інтерактивне навчання покоління Z: Хто такі «Покоління Z», «Покоління А», відмінності в сприйнятті інформації. Інтерактивні форми навчання - Rebus Generator, QR Code Generator, Flippity.net, Quizlet, Kahoot, Playfactile (Jeopardy).
  • Як вчити нове покоління: Розробка навчального плану для задоволення потреб учнів, в тому числі для дітей з особливими освітніми потребами. Навчання студентів, а не книг. Використання доступних в класі ресурсів і онлайн-платформ.
  • Активне середовище навчання: Основні принципи активного навчання для покоління Z. Ролі вчителя і учнів в процесі. Ігри як спосіб створення середовища активного навчання. Графічні органайзери для читання та аудіювання. Роль формуючої оцінки в інклюзивній освіті. Помилка та коригування.

Період проведення: 04-15 травня 2020 р.

Формат: Zoom-семінари (2 години - з 16:00 до 18:00)

Для реєстрації просимо заповнити форму до 30 квітня (за необхідності - термін може бути подовжений) за посиланням https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSd8ZHR4sEhTGTjR6bVkMDLAbuKfRgu3J1c0-GfXW5i27FFLFw/viewform

Контактна інформація: [email protected], 067 544 42 41.

Проєкт «IMPULSE» розроблений громадською організацією “Фонд розвитку Маріуполя” спільно з Маріупольською міською радою, Донецьким державним університетом управління, Маріупольським міським ліцеєм, громадською організацією «Маріупольська Спілка Молоді», Агентством місцевої демократії (LDA Mariupol) за підтримки Відділу преси, освіти та культури Посольства США в Україні.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.