bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

MEET UP «Креативної Європи»: поєднання культури та технологій
24.04.2020

Національне бюро програми ЄС «Креативна Європа» в Україні у партнерстві з U Open University та I Cultural Business Hub 24 квітня 2020 року організовує тематичний онлайн-meet up, присвячений темі поєднання культури та новітніх технологій.

Чому ми можемо навчитись один в одного, як разом зробити власні проєкти імерсивними та неповторними та, звичайно, як правильно подати заявку на конкурс «Поєднання культури та аудіовізуального контенту через цифрові технології», щоб отримати від 300 тисяч євро на реалізацію вашої ідеї?

В програмі заходу успішні проєкти, які вже подавались на конкурси програми “Креативна Європа”, або які вже отримували гранти від неї, розкажуть про:

-те, як знайти міжнародні партнерські організації для роботи на міжнародному рівні;
-яка команда потрібна, щоб ефективно реалізовувати міжнародні проєкти та які компетенції в неї мають бути;
-як налагоджувати роботу команди одразу в декількох країнах;
-які тенденції до діджиталізації існують в різних сферах (культурна спадщина / туризм / експериментальне мистецтво / музична сфера) та як вони імплементовані в нинішніх проєктах. 

 
Кому може бути цікавий цей захід?

Організаціям та компаніям, які працюють у видавничій справі або культурній спадщині, перформативному та візуальному мистецтві, музеях, бібліотеках та культурних центрах, а також IT-компаніям та продакшенам, які працюють із VR, AI, блокчейном та алгоритмами та бажають реалізовувати крос-секторальний проєкт міжнародного рівня.

Дата: 24 квітня 2020 року

Місце проведення: онлайн за підтримки I Cultural Business Hub

Час: 13:00-14:00

Реєстрація: https://forms.gle/8fm8PaTjdnmSssjEA
 

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.