bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Клуб Активної Громади онлайн «Функції депутатів місцевих рад»
20.04.2020

Всеукраїнська ініціатива «Активна Громада» у Дніпрі запрошує всіх небайдужих Клуби «Активної Громади» – це неформальна платформа для спілкування, метою якого є обговорення ідей щодо розвитку міста/країни та їх впровадження. Ми прагнемо побудувати майданчик для комунікації між активними громадянами, представниками влади та бізнесу. Адже комунікація та взаємодія завжди приносять користь і результати.

Що: онлайн засідання Клубу «Активної Громади» міста Дніпра!
Коли: 18 квітня (субота), початок о 16:00.
Тривалість заходу: 1 година.
Як долучитися: https://go.mywebinar.com/pelw-gwmr-hcwf-skef

Запрошуємо долучитися до онлайн Клубу «Активної Громади» депутатів місцевих та обласних рад, помічників депутатів, представників громадських організацій та бізнесу, експертів, активних громадян та всіх, хто хоче знати більше права та обов’язки депутатів місцевих рад.

Під час онлайн засідання Клубу ми розглянемо такі питання:
що має і немає робити місцевий депутат (права та обов’язки);
хто допомагає депутатам місцевих рад у їхній роботі;
основні відмінності депутатського звернення від депутатського запиту;
які права та обов’язки помічників-консультантів депутатів;
результати аналізу звітів депутатів місцевих рад за 2019 рік.

Ми проаналізуємо два найголовніші підходи до використання депутатського мандату: «юридичний аспект» та «творчий підхід». А також виконаємо невеличку вправу «як зрозуміти, що депутат працює добре», яка допоможе правильно аналізувати діяльність депутатів.

Долучайтеся до заходів, які ВІ «Активна Громада» проводить в онлайн форматі і ми переконаємо Вас, що можна залишатися активними щодня, за будь-яких обставин. Давайте знати більше про народних обранців, аналізувати їх діяльність та впливати на рішення від яких залежить розвиток наших громад та країни в цілому.

З нетерпінням чекаємо на Вас 18 квітня о 16:00!
Контактна особа: Чернишов Дмитро, регіональний координатор ВІ “Активна Громада” у Дніпрі
Тел. +380 50 80 22 289
e-mail: [email protected]

Примітка. Місія «Активної Громади»: досягти добробуту через демократичний розвиток громад України. Мета на 2025 рік: активізувати та залучити щонайменше 1% громадян до участі у прийнятті рішень та просуванні реформ в Україні на системній основі для добробуту в громадах України. Ініціатива створена в межах діяльності Інституту «Республіка». Ми працюємо задля підвищення свідомої активності громадян.

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.