bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

У всесвітній день екологічних знань стартувала платформа екологічних вебінарів «Econline Marafon»
16.04.2020

Глобальна пандемія та нові життєві реалії - це можливість ділитися досвідом та отримувати нові знання! Усупереч вимушеній самоізоляції громадські активісти за підтримки чеської організації «Арніка», в рамках проекту «Чисте повітря для України», що реалізується за підтримки Міністерства Чехії в Україні в рамках програми співробітництва заради трансформації,  вирішили організувати Марафон екологічних знань. Це унікальна можливість ділитися досвідом та отримати нові знання про наше суспільство, довкілля та можливості розвитку. Дуже символічно, що марафон стартує у Всесвітній день екологічних знань та завершиться фінальною подією у Всесвітній день охорони довкілля.

У ці 52 дні ми запрошуємо всіх приєднатися до програми марафону, відвідати вебінари у якості слухачів та ділитися власним досвідом у якості спікерів.

Посилання на платформу: http://econline.tilda.ws/

Перший вебінар «Громадський моніторинг повітря: можливості та міфи»  в рамках еконлайн-марафону відбудеться 15 квітня з 17.00 до 18.00.

Реєстрація триває: http://econline.tilda.ws/webinar_1504

Цей вебінар присвячений впливу громадського моніторингу атмосферного повітря на суспільство, науку та екологічну політику світу та України. Під час вебінару ви дізнаєтесь:
- що таке “моніторинг” та чому не варто плутати його з дозвільною системою та контролем;
- як доступні IT технології змінили наукові та технічні підходи до моніторингу повітря;
- як громадський моніторинг повітря сформував новий напрямок у citizen science;

Вебінар допоможе зрозуміти міфи, які створюють перепони розвитку громадського моніторингу повітря, і головне - стратегії, що забезпечують його перемогу.

Спікер - Максим Сорока
Еколог, науковець, громадський діяч

Кандидат технічних наук (PhD) зі спеціальності “Екологічна безпека”, науково-технічний радник проектів “Чисте повітря для України” та Eco City, старший науковий співробітник сертифікованої екологічної лабораторії DniproEcoLab #ECODIIT. Експерт у галузі управління природоохоронною діяльністю, екологічної політики та моніторингу стану та якості довкілля. Понад 10 років досвіду у сфері інструментально-лабораторного вимірювання компонентів навколишнього середовища та оцінки впливу на довкілля.

Долучайтесь, отримуйте та поширюйте екологічні знання та інструменти для впливу на місцеві політики у сфері довкілля!

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.