bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Вебінар «Зміна клімату та соціальна (не)справедливість»
09.04.2020

Серія вебінарів для підвищення спроможностей екологічних організацій відбувається в рамках проєкту, підтриманого Global Greengrants Fund та 350.org – Україна.

Основний прояв кліматичної (не)справедливості в тому, що ті, хто найменш відповідальний за зміну клімату, зазнають, зазвичай, найважчих наслідків.

Здатність населення адаптуватись до негативних наслідків зміни клімату визначається їх доходом, статтю, расою, класом, розміром капіталу та рівнем політичного представництва. У світлі останніх подій, важливим є факт, що ті самі групи, які є більш вразливими до наслідків зміни клімату, виявилися і більш вразливими до наслідків коронавірусної кризи (мають більше ризику заразитися і важко перенести хворобу, а також чутливі до економічних наслідків).

Як зміна клімату посилює соціальну несправедливість і впливає на реалізацію прав людини у світі, та Україні зокрема? Як змінюється життя реальних людей у світі з реальною кліматичною кризою?

Запрошуємо представни/-ць влади, журналіст/-ок, громадські організації, що працюють з темою зміни клімату, активіст/-ок, та усіх зацікавлених на наш вебінар 16 квітня.

Спікерка: Oksana Aliyeva, координаторка програми «Зміна клімату і енергетична політика» у Heinrich-Böll-Stiftung Ukraine

Реєстрація обов’язкова тут: https://forms.gle/9SAPZ9RH8h8k7koFA до 13 квітня включно. Участь безкоштовна. Після реєстрації вам на пошту надійдуть інструкції як долучитися до вебінару. Запрошуємо до обговорення теми під час вебінару, та будемо раді вашим запитанням.

Модераторка: Маргарита Мостова — ГО “ЕКОЛТАВА”
Організатори: Ekoltava, Heinrich-Böll-Stiftung Ukraine

Подія у Facebook - https://www.facebook.com/events/143020730483513/

Серія вебінарів для підвищення спроможностей екологічних організацій відбувається в рамках проєкту, підтриманого Global Greengrants Fund та 350.org – Україна

На изображении может находиться: текст

 

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.