bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Власна справа: від ідеї до дії
08.04.2020

Серія інтенсивних вебінарів, спрямована на перевтілення вашої ідеї бізнесу на реальний продукт.

“Власна справа: від ідеї до дії” – це серія вебінарів, що покликані дати базові знання та інструменти, необхідні для початку підприємницької діяльності. Сім онлайн-лекцій допоможуть зробити перші кроки у відкритті власної справи. Вони будуть корисні для тих, хто хоче:

◾️ знайти чи розвинути власну бізнес-ідею і розробити план її реалізації;

◾️ зрозуміти потреби потенційних клієнтів і знайти свою цільову аудиторію;

◾️ розробити свій бренд і навчитися використовувати комунікації для його просування;

◾️ зрозуміти де шукати інвесторів і як їх переконати вкладати кошти у ваш бізнес;

◾️ розібратися з формами оподаткування та іншими юридичними аспектами підприємництва.

Щоб взяти участь у серії вебінарів, заповнюйте анкету за посиланням:https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScEE56g2NJ-sxxGDd9lSqumvrHMf5PfJYdK0invjq0QTs-cTg/viewform?usp=sf_link. Ми відберемо 30 найбільш мотивованих заявників. Дедлайн для заявок – 12 квітня включно.

Сторінка в Фейсбуці: https://www.facebook.com/vlasnaspravainitiative/

План вебінарів:

◾️ 15 квітня: “Від ідеї до проекту: як визначити цінний для клієнта продукт і спланувати свою бізнес-модель”. Лектор – Tatyana Izmailova, PhD, MBA, керуючий партнер консалтингової компанії “Необхідно і достатньо”, викладач Kyiv School of Economics.

◾️ 16 квітня: “Що необхідно підприємцям для залучення інвестора. Можливості і підводні камені кредитів”. Лектор – Lyubomyr Ostapiv, MBA, засновник соціального проекту “Сімейний бюджет”, фінансовий планер iPlan.uа.

◾️ 17 квітня: “Проектний менеджмент: як планувати, щоб усе вдавалося”. Лектор – Julie Simonova, проектний менеджер благодійної організації Zagoriy Foundation.

◾️ 18 квітня: “Маркетинг та маркетингова стратегія”. Лектор – Oksana Lykhozhon, CEO маркетингової компанії SODA Digital Advertising Group.

◾️ 20 квітня: “Створення бізнесу: юридичний аспект”. Лектор – Vasya Fedorenko, юрист юридичної фірми Nobles.

◾️ 22 квітня: “Операційний менеджмент: на якому з етапів компанії створюють свою унікальність?”. Лектор – Наталія Рябуха, засновниця благодійної крамниці “Ясна річ”.

◾️ 24 квітня: “Онлайн-зустріч з успішними підприємцями”. Учасники: Tanya Orlyk, засновниця книжкового стартапу Book Box; Iryna Taran, засновниця соціальної тренінгової компанії “Моя Дія”; Наталія Рябуха, засновниця благодійної крамниці “Ясна річ”.

Усі вебінари відбуватимуться о 18:00-19:30 на платформі Zoom. Про технічні деталі ми повідомимо відібраних учасників завчасно.

Проект “Власна справа: від ідеї до дії” реалізовано в межахDemocracy Study Centre at GPUS за підтримки Федерального міністерства закордонних справ Німеччини, German-Polish-Ukrainian Society та European-Ukrainian Youth Policy Centre.

Контакти для додаткової інформації: [email protected]

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.