bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Вебінар «Медіаграмотність як необхідність»
01.04.2020

У п’ятницю, 03 квітня 2020 року, МРІ в рамках Академії політичного лідерства, проведе вебінар на тему «Медіаграмотність як необхідність»Початок о 16:00 до 18:00.

Анкета для участі: https://bit.ly/3aI9NEh

В умовах збільшення впливу інформаційних ресурсів  на життя громадян – медіаграмотність є необхідним інструментом для кожного, хто прагне  свідомого та відповідального життя в демократичному суспільстві. Критичне ставлення до інформації, відповідальне споживання та створення інформаційних повідомлень – має стати звичайною складовою  життя громадян у ХХІ столітті.

Тож, під час вебінару буде розкрито:

  • що є медіаграмотність?
  • принципи та умовна структуру медіаграмотності;
  • основні правила медіабезпеки;
  • що таке маніпуляції та як їх виявляти;
  • 10 навичок медіаграмотності.

В ході  вебінару спікерка розкриє зазначені формати, надасть практичні поради щодо їх застосування, а  також проаналізує індивідуальні кейси слухачів. 

До участі у вебінарі запрошують громадські та партійні активісти, лідери віком від 18 до 40 років. Кількість учасників обмежена. Для участі необхідно заповнити анкету до 02 квітня 2020 року включноВідібрані учасники отримають запрошення на вказану в анкеті електронну пошту.

Орієнтовний тривалість вебінару – до двох годин, включно із запитаннями та відповідями.

Тренерка вебінару – Олена Кваша , медіатехнолог з досвідом роботи в ЗМІ понад 9 років, тренерка з питань інституційного розвитку громадських організацій, основ медіаграмотності та зв’язків з громадськістю.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.