bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Набір учасниць для навчання у дводенній програмі «Жіночі освітні студії: майстерня депутатки»
12.03.2020

ГО «Українська жіноча демократична мережа» оголошує набір учасниць із Вінницької, Кіровоградської, Черкаської, Хмельницької та Чернігівської областей для навчання у дводенній програмі «Жіночі освітні студії: майстерня депутатки», яка відбудеться 28-29 березня у Чернігові.

Ми прагнемо, щоб серед депутатів різних рівнів було більше жінок, саме тому створюємо підтримуюче середовище, де жінки можуть спілкуватися, обмінюватися корисними знайомствами, проектами, ділитися досвідом, успіхами, викликами депутатської діяльності  та вчитися, ставати кращими. 

ЩО буде? Запрошуємо жінок, які планують брати участь у прийдешніх місцевих виборах, для участі у навчальній програмі  “Жіночі освітні студії: майстерня депутатки”. 

Наймотивованіші учасниці зможуть взяти участь у освітній поїздці до Чернівців.

ЯК взяти участь?

Аплікантки мають проживати у Вінницькій, Кіровоградській, Хмельницькій, Черкаській або Чернігівській областях, планувати брати участь у прийдешніх місцевих виборах та заповнити анкету: https://forms.gle/5i6tfLK88G4PirH8A

Дедлайн подання 23.03.2020 о 00.00 (за київським часом)

Участь безкоштовна, організатори покривають проживання, харчування та роздаткові матеріали. Кошти на проїзд не відшкодовуються, учасниці його сплачують самостійно.

Програма “Жіночі освітні студії: майстерня депутатки” реалізовується за підтримки IRI в Україні.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.