bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

MEET UP «Креативної Європи»: поєднання культури та технологій
06.03.2020

Національне бюро програми ЄС «Креативна Європа» в Україні у партнерстві з U Open University та I Cultural Business Hub 28 березня 2020 у м. Дніпро організовує тематичний meet up, присвячений темі поєднання культури та новітніх технологій. Чому ми можемо навчитись один у одного, як разом зробити власні проєкти іммерсивними та неповторними і, звичайно, як правильно подати заявку на конкурс «Поєднання культури та аудіовізуального контенту через цифрові технології», щоб отримати від 300 тисяч євро на реалізацію вашої ідеї? 

В програмі заходу запланована дискусія, в якій візьмуть участь представники зовсім різних світів — культурного та технологічного. Як технології можуть допомогти перформативному мистецтву? Що IT-команди можуть перейняти у мистецького сектору? Як поєднати ці два світи та разом працювати на міжнародному рівні над унікальними ідеями? Саме про це й піде мова у першій частині заходу. 

В другій частині заходу проєктна менеджерка програми розкаже про деталі відкритого грантового конкурсу «Креативної Європи», куди українські апліканти можуть до 14 травня подавати заявки. Яким критеріям має відповідати ідея проєкту? Як проходить звітування перед Єврокомісією та як знайти міжнародних партнерів? Крім того, у співпраці із U Open University на заході у вас буде можливість опрацювати ідею вашого проєкту по бізнес-моделі задля збільшення своїх шансів отримати грантову підтримку. 

Кому може бути цікавий цей захід? 

Організаціям та компаніям, які працюють у видавничій справі або культурній спадщині, перформативному та візуальному мистецтві, музеях, бібліотеках та культурних центрах, а також IT-компаніям та продакшенам, які працюють із VR, AI, блокчейном та алгоритмами та бажають реалізовувати крос-секторальний проєкт міжнародного рівня. 

Участь у заході безкоштовна за умови реєстрації.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.