bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Як ефективно управляти людськими ресурсами
06.03.2020

Програма підвищення кваліфікації «Сучасні інструменти управління людськими ресурсами в органах місцевого самоврядування».

11-12 березня запрошуємо на навчання керівників та спеціалістів служб персоналу органів місцевого самоврядування  за спеціальною короткостроковою програмою підвищення кваліфікації «Сучасні інструменти управління людськими ресурсами в органах місцевого самоврядування», яка проводитиметься у Чернігівському центрі підвищення кваліфікації за сприяння Програми Ради Європи «Децентралізація і реформа місцевого самоврядування в Україні». За результатами навчання учасники отримають відповідні навчально-методичні матеріали і сертифікати у обсязі 0,6 кредиту ЄКТС.

Реєстрація на навчання:

  • за посиланням (за довідками, будь ласка, звертайтесь до Чернігівського ЦПК: Дмитро Казіміров, 0937416292, 0978696005)

або

Місце проведення навчання:м. Чернігів, просп. Миру 43, ауд. № 3 – будинок Чернігівської обласної ради (І поверх), початок – о 10.00. Тренери: група експертів Школи управління людськими ресурсами Програми Ради Європи «Децентралізація і реформа місцевого самоврядування в Україні».

Проведення реформи місцевого самоврядування та процеси децентралізації висувають нові вимоги до професійного рівня працівників органів місцевого самоврядування. Мета навчання – розвиток професійних компетентностей керівників та спеціалістів служб персоналу органів місцевого самоврядування щодо ефективного управління людськими ресурсами, що включає прийняття на службу, проходження служби в органах місцевого самоврядування, визначення потреб посадових осіб місцевого самоврядування у підвищенні кваліфікації та інші актуальні питання, які все частіше стають на порядку денному посадових осіб, які відповідають за кадрове забезпечення в органах місцевого самоврядування.

Під час навчання його учасники також отримають практичні поради щодо:

-    застосування положень законодавства при прийнятті на службу в органи місцевого самоврядування (в тому числі, шляхом переведення з державної служби, укладення строкових контрактів);

-    ведення кадрового діловодства в органі місцевого самоврядування;

-    організації та визначення потреб у підвищенні кваліфікації посадових осіб та депутатів місцевих рад.

-    кращих практик з питань управління людськими ресурсами тощо.

Контакти

  • За довідками
  • будь ласка
  • звертайтесь до Чернігівського ЦПК: Дмитро Казіміров
  •  0937416292
  •  0978696005.

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.