bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Відбір учасників / учасниць молодіжного обміну
19.02.2020

Проєкт "VOICES – power of love" оголошує відбір учасників / учасниць молодіжного обміну в Німеччині та Україні.

Запрошуємо до участі у проєкті молодіжного обміну разом із активістами з Німеччини, Росії та України “VOICES – power of love”. Музика стане джерелом енергії та рушієм громадянської активності й соціальної відповідальності молоді на основі культурної взаємодії у процесі хорового співу. Колективна творча співпраця, активне емоційне включення у спільну діяльність сприятимуть особистісному розвитку і досягненню взаєморозуміння молоді з різних країн.
Слухання й чуття свого голосу, здатність почути одне одного і спільне звучання під керівництвом досвідченого хормейстера, презентація нового культурного продукту місцевим громадам у Німеччині та Україні (концерти), а також знайомство з суспільно значущими громадянськими ініціативами – ось головні акценти проєкту “VOICES – power of love”.

Терміни проведення проєкту:
24.04.2020 – 03.05.2020 у Німеччині (Гамбург)
02.10.2020 – 11.10.2020 в Україні (Житомир)

Вимоги до кандидатів:
- українське громадянство
- вік 18 – 26 років
- активна громадянська позиція
- любов до хорового співу, готовність до щоденних репетицій та занурення у творчий процес
- володіння англійською мовою на рівні, необхідному для спілкування з представниками інших країн (не є критерієм відбору учасників)
- наявність закордонного біометричного паспорта
- сплата організаційного внеску після затвердження кандидатури учасника.

Кандидат може взяти участь у програмі, навіть якщо:
- не володіє німецькою мовою
- не є досвідченим співаком / співачкою.

Внесок учасника і умови програми:
Обидві частини проєкту фінансуються програмою MEET UP! (німецько-українські зустрічі молоді). Організаційний внесок учасника становить 90 € (50 € – за першу частину проєкту в Німеччині та 40 € – за другу частину проєкту в Україні). Програма забезпечує проживання та харчування учасників, заходи програми обміну, а також компенсує транспортні видатки на міжнародну подорож. Кошти за трансфер в межах України не відшкодовуються.

Анкета кандидата знаходиться тут . Кінцевий термін подання анкети – 29 лютого 2020 року. Заявки, відправлені після зазначеного терміну, не розглядатимуться. Результати відбору будуть оголошені на початку березня 2020 року.

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.