bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Бізнес-школи та хаби запрошують на безкоштовний інтенсив зі сталого розвитку
19.02.2020

У Львові відбудеться перший Crash Course зі сталого розвитку під наставництвом українських та нідерландських експертів.

CSR Ukraine, експертна організація Центр “Розвиток корпоративної соціальної відповідальності” в партнерстві з Львівською бізнес-школою УКУ за фінансової підтримки Міністерства економічного розвитку Нідерландів запрошують представників бізнес-шкіл, акселераторів, інкубаторів та хабів долучитися 23-27 березня 2020 року до першого Crash Course у Львові.Інформаційні партнери: видання «Бізнес» та Hubs

 Сьогодні КСВ - це не просто модний бізнес-тренд, а необхідна умова будь-якої організації чи компанії, яка хоче зміцнити свою репутацію та залишитися актуальною для майбутніх поколінь. Все більше світових та українських компаній переосмислюють свої бізнес-моделі: товари та послуги стають соціально-орієнтованими, а добробут населення переважає над власними інтересами компаній. 

 З метою підвищення інноваційних можливостей та потенціалу розвитку бізнес-шкіл, інкубаторів та хабів в Україні, 23-27 березня 2020 року у Львові відбудеться перший Crash Course зі сталого мислення та корпоративної соціальної відповідальності. Це 5-ти денний інтенсивний тренінг, спрямований на вдосконалення бізнес-моделі бізнес-шкіл та хабів, підвищення їх конкурентоспроможності та довгострокової сталості. Участь - безкоштовна.

 Організатори запрошують представників бізнес-шкіл, акселераторів, інкубаторів та хабів, які хочуть бути в курсі останніх тенденцій, вивчати новітні голландські підходи в управлінні, інновації та стійкість та інтегрувати їх у свої організації під наставництвом кращих голландських та українських експертів. КСВ - це відповідальне ведення бізнесу, тому впровадити стратегію сталого розвитку може будь-яка організація в рамках своїх можливостей.

 Центральними темами курсу будуть:глобальні КСВ тенденції та нові технології, дизайн-мислення, Теорія U, стале мислення, Цілі сталого розвитку (SDG), стійкі інновації, бізнес-моделі та фінальна презентація перших кроків учасників до імплементації сталого мислення у свою діяльність.

 Після 5-ти денного інтенсиву, бізнес-школи та хаби отримають 4 години коучингу від спеціалізованого тренера на кожну організацію. 

Як стати учасником?

 Кожна організація може делегувати двох представників з управлінських та освітніх організацій, щоб подати ОДНУ заявку на CrashCourse. Для участі необхідно заповнити реєстраційну форму Англійською мовою до 20 лютого 2020 року включно. 

https://forms.gle/cgCzpw7i3p1uEpzi9

 Організатори НЕ БУДУТЬ покривати вартість проїзду та проживання. Найбільш вмотивовані учасники з інших міст отримають часткове покриття витрат від компанії Softserve. Також УКУ із задоволенням забронює перші 15 місць у гуртожитку за принципом “хто перший”. Під час курсу організатори забезпечують каву-перерву та обіди.

_________

За детальною інформацією щодо курсу звертайтеся до менеджерки проєкту Олександри Гондюл, +38 068 356 49 07, [email protected]

Спікери:

Кращі українські та голландські експерти, що спеціалізуються на інноваціях, конкурентоспроможності малого та середнього бізнесу, сталості та розвитку стратегії, поділяться своїми знаннями, досвідом та думками з українськими учасниками. 

Серед них:

доктор  Liesbeth Rijsdijk, директорка із зовнішніх та міжнародних питань на Бакалаврській програмі ділового адміністрування (BBA) “Глобальне управління проектами та змінами” у Віндесхеймському коледжі (WHC), старша наукова співробітниця на дослідницькій програмі «Соціальні інновації Віндесхейма» у Віндесхеймському університеті прикладних наук, Нідерланди.

- Експерти компанії Noorderwind - Christiaan Maats, розробник сталих брендів і продуктів, та Sanne Mylonas, розробниця спільнот та Lean коуч.

- Марина Саприкіна, експертка з КСВ та сталого розвитку, авторка першої в Україні книги про КСВ (2012), першого онлайн-курсу з КСВ (2019), консультантка більш ніж 50 компаній в Україні

Контакти

  • менеджерка проєкту Олександра Гондюл
  • +38 068 356 49 07
  •  [email protected]

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.