bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Стартував проєкт навчання людей з інвалідністю з перспективою подальшого працевлаштування
07.02.2020

Платформа масових онлайн-курсів Prometheus спільно з Міністерством соціальної політики України та Асоціацією  «Інформаційні технології України» підписала меморандум про безкоштовне навчання і працевлаштування осіб з інвалідністю.

Метою соціального проєкту повного циклу «Ти можеш усе! Можливості безмежні!» є надання усім бажаючим людям з інвалідністю шансу навчатись безоплатно на онлайн-курсах та взяти участь у конкурсі на вакантні посади в провідних IT-компаніях України.

Принцип простий.

1. Учасники проєкту мають зареєструватися на платформі масових безкоштовних онлайн-курсів Prometheus на 2 основні та 2-3 додаткові онлайн-курси з визначеного за посиланням переліку.

2. Протягом 14 тижнів слухачі за менторської підтримки провідних викладачів українських університетів та фахівців з IT-компаній проходять навчання на онлайн-курсах, складають тести та виконують завдання відповідно до програми.

3. Учасники проєкту проходять завершальне тестування, отримують сертифікати і право взяти участь у конкурсах на вакантні посади в провідних IT-компаніях України, які проводитимуться виключно серед учасників проєкту.

Умов для участі в проєкті усього дві:

1. Наявність бажання.

2. На етапі участі в конкурсах на вакантні посади, окрім резюме та сертифікатів про успішне закінчення курсів, необхідно підтвердити інвалідність відповідними документами.

Початок навчання – з 5 березня 2020 року.

Посилання на проєкт https://prometheus.org.ua/you-can-everything/
Докладна інформація на сайті Міністерства соціальної політики України - https://education.msp.gov.ua/

Ми закликаємо Вас допомогти нам поширити цю інформацію в усіх куточках нашої країни, аби якомога більша кількість людей дізналася про ці чудові можливості.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.