bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Третя німецько-українська Мовна Майстерня
03.02.2020

Можливість вдосконалити навички німецької мови, спілкуючись з носіями і створюючи креативний продукт. Дедлайн подачі заявок: 9 лютого 2020 р.

Вже втретє 24 молоді людини зустрінуться у Нижньому Селищі на Закарпатті, аби вивчати німецьку й українську мови і спілкуватися ними.

Програму першої половини дня складають інтерактивні мовні заняття у невеликих групах із професійним викладачем іноземної мови. На творчих майстернях після обіду учасники будуть готувати і записувати короткі подкасти про мови і суспільство. Це допоможе не тільки створити унікальний продукт, а й подолати мовний бар’єр. Також у програмі екскурсії, культурні вечори і можливість ближче познайомитися із селом.

Наша локація – Нижнє Селище – поєднує у собі традиційний закарпатський колорит й енергійний розвиток. Завдяки активним мешканцям й мешканкам села тут з’явилися дитячий театральний фестиваль, екологічна ферма й сироварня. Заняття будуть проходити у модернізованих приміщеннях Будинку культури, а житимуть учасники й учасниці проєкту у новому молодіжному хостелі поруч.

Ми шукаємо 12 учасників та учасниць з України, які ведуть культурну, громадську чи мистецьку діяльність, володіють німецькою на рівні А2-B1 і прагнуть її удосконалювати. Якщо тобі від 18 до 35 років, ти любиш креативити, хочеш спілкуватися з носіями німецької й допомагати їм вивчати українську, – цей проєкт саме для тебе!

Участь безкоштовна. Витрати на житло і харчування покриваються за рахунок проєкту. Транспортні витрати учасники покривають самостійно.

Для участі заповніть, будь ласка, анкету за посиланням:
https://www.gfps.org/uk/termine/2020/deutsch-ukrainische-sprachwerkstatt
Дедлайн – 9 лютого 2020 р.

Маєте питання? Пишіть на адресу [email protected], і команда Мовної Майстерні радо на них відповість.

Об’єднання GFPS e.V. вже тривалий час організовує мовні обміни для молоді з Німеччини, Польщі, Чехії та України. Більше інформації:
www.gfps.org і 
www.facebook.com/sprachwerkstatt.gfps/

Проєкт реалізовує об’єднання GFPS e.V. спільно з ГО «Молоток» із Нижнього Селища і програмою «MEET UP! Німецько-українські зустрічі молоді» Фонду «Пам‘ять, відповідальність та майбутнє» за фінансової підтримки Федерального міністерства закордонних справ Німеччини і Фонду Роберта Боша.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.