bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Ефективна взаємодія органів місцевого самоврядування з громадськістю - онлайн-курс
22.01.2020

На платформі Prometheus анонсовано новий безкоштовний онлайн-курс Ефективна взаємодія органів місцевого самоврядування з громадськістю.

Реформа децентралізації в Україні є однією з ключових, адже вона підвищує роль кожної з громад в ухваленні рішень щодо їхнього розвитку.
І справа не лише у збільшенні місцевих бюджетів, а й у зростанні спроможності громад використовувати їх відповідально та ефективно.

В цьому аспекті дуже важливою є взаємодія активного громадянського суспільства з органами місцевого самоврядування, адже, з одного боку, влада має інформувати людей про свої дії, а, з іншого, громадяни мають долучатись до процесів позитивних змін.

Курс розроблено, створено та впроваджено при підтримці Посольства Великої Британії в Україні.

Саме тому на платформі Prometheus 1 лютого 2020 року стартує безкоштовний онлайн-курс «Ефективна взаємодія органів місцевого самоврядування з громадськістю».

Автори курсу залюбки розкажуть про основні принципи та засади взаємодії органів місцевого самоврядування з громадськістю, сучасні інструменти та механізми інформування, проведення консультацій та оцінювання їх ефективності.

Онлайн-курс буде корисним не лише фахівцям з питань взаємодії з медіа та зв’язків з громадськістю, а й усім, хто хоче розвинути або набути навички та знання про принципи й особливості взаємодії з громадськістю будь-де та будь-коли.

Посилання на онлайн-курс https://courses.prometheus.org.ua/courses/course-v1:Prometheus+ILAP101+2020_T1/about

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.