bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Тренінг з гендерного мейнстримінгу для НУО
15.01.2020

Інформація для представників та представниць НУО, які працюють з громадами-партнерами програми DOBRE у Тернопільській та Івано-Франківській областях.

Національний Демократичний Інститут Міжнародних Відносин (НДІ), виконавчий партнер програми “Децентралізація приносить кращі результати та ефективність” (DOBRE), організовує тренінг з переваг інтегрування гендерного підходу до програмної діяльності (гендерного мейнстримінгу) для представників та представниць неурядових організацій, які працюють з громадами-партнерами програми DOBRE у Тернопільській та Івано-Франківській областях. Громадські організації, які ведуть діяльність на території цих громад, також запрошуються до участі у тренінгу. 

Дедлайн реєстрації - 31 січня 2020 року.  

Дати тренінгу

Тренінг відбудеться 10-11 лютого 2020 року у м. Тернопіль. 

Мета тренінгу

Надати неурядовим організаціям основну інформацію про переваги підходу, заснованого на правах людини та гендерній рівності (HRGE), а також відпрацювати практичні навички включення гендерного компоненту в проекти організацій. 

Зміст тренінгу

Під час тренінгу ви знайдете відповіді на запитання:

  • В чому суть підходу до розвитку, що базується на дотриманні прав людини та гендерній рівності та що означає принцип рівності та недискримінації у проектній діяльності НУО? 

  • Як застосувати методи гендерного аналізу у розробці проектів? 

  • Як формулювати цілі гендерної рівності у вашому проекті?

  • Як включати гендерний підхід у проектну діяльність?

  • Як організовувати інформаційні кампанії в громадах з урахуванням гендерного підходу?

  • Як провести гендерну самооцінку діяльності НУО?

  • Які є інструменти для впровадження підходу, що базується на дотриманні прав людини та гендерній рівності?

Подання заявки

Для участі в тренінгу просимо вас до 31 січня 2020 року заповнити реєстраційну форму. Ми будемо раді запросити два/-і представника/-ці від кожної НУО, які працюють з громадами-партнерами програми DOBRE.

Увага! НДІ бере на себе витрати, пов’язані із Вашим проживанням та харчуванням під час заходу. НДІ відшкодовує проїзд учасників за наявності оригіналу квитка на потяг (купе, плацкарт, 2-ий клас Інтерсіті) або автобус (маршрутку) та копії зворотнього квитка. Оплата пального для авто не відшкодовується.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.