bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Тренінг «Комплексний підхід у розбудові громади, вільної від насильства»
08.01.2020

Рада жінок Донеччини запрошує на тренінги «Залучення громади до системи раннього реагування на випадки домашнього насильства» для активістів громадських організацій з Харківської, Луганської, Запорізької, Дніпропетровської та Донецької областей.

Що може зробити громадська організація для того, щоб допомогти жінкам та дітям, які пережили домашнє насильство? Навіть, якщо більшість громадян ніколи не замислювались над цим питанням, і більше того, - несвідомо толерує жорстоке поводження з дітьми як “спосіб виховання” (більше 50% дорослих в Україні так вважають) або таке саме ставлення до жінок.


Будь яка громадська організація може долучитися до того, щоб стати підтримкою для жінок, які відчувають на собі насильство у їхніх родинах, сформувати нульову толерантність до насильства. Для цього не обов’язково змінювати профіль своєї діяльності.

  • Можна розібратися, які ознаки вказують на домашнє насильство,
  • Дізнатися про те, яка система реагування на насильство існує в громаді та державі в цілому,
  • Залучитися підтримкою структур, які займається допомогою постраждалим, щоб в разі потреби робити перенаправлення,
  • Прийняти рішення, що кожна жінка отримає підтримку в їхній організації, якщо вирішить їм довіритися.


Рада жінок Донеччини за підтримки Фонду Народонаселення ООН в Україні запрошує до участі у тренінгах, які орієнтовані на громадські об’єднання будь-якого спрямування діяльності, серед активістів або учасників заходів яких є жінки та діти.


Під час цього чотириденного курсу ми пропонуємо всім учасникам та учасницям ознайомитись з можливостями у реагуванні на випадки насильства щодо жінок та дітей.


Ми впевнені в тому, що будь-яке об’єднання активних громадян може взяти участь у створенні більш безпечної громади - через інформування, захист свої активісток або підтримку тих, хто звернувся за допомогою. Кожен може зробити свій внесок в безпеку наших громад.


Для участі у тренінгу, будь ласка, заповніть анкету за посиланням

З будь-яких питань можете звертатися до нашої представниці Вероніки Бородуліної за електронною адресою [email protected] та за телефоном +380684850569.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.