bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Тренінг «Комплексний підхід у розбудові громади, вільної від насильства» (Маріуполь)
04.12.2019

Рада жінок Донеччини за підтримки Фонду ООН у галузі народонаселення запрошує взяти участь у тренінгу, який буде проходити у м. Маріуполь 10-13 грудня для громадських організацій з Донецької, Луганської та Запорізької областей.

Більше можливостей для навчання та розвитку – у розділі «Тренінги»

Що може зробити громадська організація для того, щоб допомогти жінкам та дітям, які пережили домашнє насильство? Навіть, якщо громадська організація ніколи не замислювалась над цим питанням, і більш за це – несвідомо толерує жорстоке поводження з дітьми як “спосіб виховання” (більше 50% дорослих в Україні так вважають) або таке саме ставлення до жінок. Будь яка громадська організація може долучитися до того, щоб стати підтримкою для жінок, які відчувають на собі насильство у власних родинах, сформувати нульову толерантність до насильства. Для цього не обов’язково змінювати профіль своєї діяльності.

➡ Можна познайомитись з фактами про домашнє насильство,
➡ Дізнатися про те, яка система реагування на насильство існує в громаді,
➡ Залучитися підтримкою тієї структури, яка займається допомогою постраждалим, щоб в разі потреби звернутися за допомогою,
➡ Прийняти рішення, що кожна жінка з їх організації отримає підтримку, якщо вирішить довіритися.

Рада жінок Донеччини за підтримки Фонду ООН у галузі народонаселення запрошує взяти участь у тренінгу, який буде проходити у м. Маріуполь 10-13 грудня для громадських організацій з Донецької, Луганської та Запорізької областей. Тренінг орієнтований на громадські об’єднання будь-якого спрямування діяльності, серед активістів або учасників заходів яких є жінки та діти. Під час цього чотириденного курсу ми пропонуємо всім учасникам та учасницям ознайомитись зі своїми можливостями у реагування на випадки насильства щодо жінок та дітей. Ми впевнені в тому, що будь-яке об’єднання активних громадян може взяти участь у створенні більш безпечної громади – через інформування, захист свої активісток або підтримку тих, хто звернувся за допомогою. Кожен може зробити свій внесок в безпеку наших громад. Пропонуємо для участі у тренінгу заповнити анкету за посиланням.   

Участь у тренінгу безкоштовна. Організатори покривають витрати на проїзд та проживання.

З будь-яких питань звертайтеся до нашої представниці Вероніки Бородуліної за емейлом [email protected] або за номером телефону +380 95 856 1762.

Просимо активно долучатися до реєстрації, оскільки кількість місць у тренінгу обмежена. Кінцева дата реєстрації 04.12.2019 р. до 18:00. 

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.