bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Онлайн-курс «Роль лікаря у запобіганні, виявленні та реагуванні на випадки насильства над дітьми»
26.11.2019

Запрошуємо лікарів та медичних працівників пройти онлайн-курс «Роль лікаря у запобіганні, виявленні та реагуванні на випадки насильства над дітьми»! Реєстрація на курс за посиланням.

Насильство над дітьми важко виявити, ще важче йому протидіяти. Згідно з дослідженням Ради Європи, кожна 5 українська дитина – жертва сексуального насильства, кожна 3 - фізичного, а кожна 2 - психологічного. 600 тисяч дітей живуть у родинах зі складними життєвими обставинами, що підвищує ризики скоєння насильства.

Що є проявами насильства? Як його виявити? Та як діяти? Відповіді на ці та багато інших запитань ви знайдете на курсі «Роль лікаря у запобіганні, виявленні та реагуванні на випадки насильства над дітьми»

Курс буде корисним для сімейних лікарів, педіатрів, лікарів інших спеціалізацій та медсестер. Він також зацікавить спеціалістів сфери захисту дітей, соціальних працівників, психологів, соціальних педагогів, освітян та всіх небайдужих до благополуччя підростаючого покоління.

Онлайн-курс розроблено:

  • МГО «Міжнародний центр розвитку і лідерства» (МЦРЛ) на основі матеріалів американських лікарів-експертів з питань виявлення та реагування на випадки насильства (Lori Frasier та Vincent Palusci);

  • відповідно до чинної в Україні нормативно-правової бази;

  • з експертуванням змісту лікарями-практиками, які є сертифікованими тренерами МЦРЛ за програмою «Роль медичного працівника в системі захисту дітей. Реагування на випадки насильства».

Реєстрація на курс за посиланням: https://courses.prometheus.org.ua/courses/course-v1:ILDC+DRCV101+2019_T3/about

Назва курсу на платформі онлайн навчання Прометеус:
“Роль лікаря у запобіганні, виявленні та реагуванні на випадки насильства над дітьми”

Онлайн-курс реалізується в межах проекту «Дитинство без насильства» за підтримки Посольства Швейцарії в Україні, Швейцарського бюро співробітництва в Україні.

Приєднуйтесь до спільноти спеціалістів, які разом будують дитинство без насильства!

У випадку виникнення запитань щодо реєстрації на онлайн-курс, будь ласка, звертайтесь на електронну скриньку: [email protected] 

 

Контакти

  • У випадку виникнення запитань щодо реєстрації на онлайн-курс
  • будь ласка
  • звертайтесь на електронну скриньку: [email protected]

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.