bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

БФ «Право на захист» запрошує на тренінг з локального фандрайзингу та комунікації
08.11.2019

Коли: 7–8 грудня (Початок о 10:00, 7 грудня, закінчення о 16:00 8 грудня).
Де: місто Київ (точна адреса буде надіслана відібраним учасникам та учасницям). Дедлайн 22 листопада 2019 року. 

Більше можливостей для навчання та розвитку у розділі «Тренінги»

Для кого: для комунікаційників, менеджерів, керівників невеликих неурядових організацій, які зареєстровані та працюють з питаннями ВПО та приймаючих громад на територіях Запорізької, Дніпропетровської, Харківської, Донецької, Луганської (підконтрольні українському уряду території) обсластей.

Відбір учасників відбуватиметься на конкурсних засадах. Кількість місць дуже обмежена, тому організатори чекають дуже обгрунтовану відповідь щодо мотивації участі в тренінгу.

Для участі в конкурсі необхідно до 24:00 22 листопада 2019 року заповнити анкету тут (або за посиланням http://bit.ly/32pmRt0). Результати будуть повідомлені після 24.11.2019.

Детальнішу інформацію щодо тренінгів отримають учасники, які пройдуть конкурсний відбір. Участь у тренінгах безоплатна. Організатори забезпечують проживання та харчування учасників протягом тренінгу, а також відшкодовують транспортні витрати (автобус/потяг: вагон типу плацкарт чи купе/вагон Інтерсіті 2-го класу) за наявності оригіналів квитків та заздалегідь підготовленої ксерокопії зворотнього квитка та за умови участі у всіх тренінгових блоках.

У разі виникнення запитань, будь ласка, звертайтеся: [email protected]

Тренінг проводиться в межах проекту «Посилення спроможності коаліцій внутрішньо переміщених осіб» у межах статутної та проектної діяльності БФ «Право на Захист» за підтримки Національного фонду підтримки демократії (NED). Даний проект включає в себе посилення громадських організацій завдяки профільним практичним тренінгам, наданню міні-грантової підтримки та подальшому менторству організацій-переможниць конкурсу міні-грантів.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.