bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Тренінг у Миколаєві «Як залучити кошти для проєктів ГО?»
07.11.2019

Тренінг відбудеться 22 листопада 2019 року. Дедлайн  19 листопада 2019 року.

Акредитований представник глобального руху Трансперенсі Інтернешнл Україна 22 листопада 2019 року проводить тренінг у Миколаєві «Як залучити кошти для проєктів ГО?».

Під час заходу учасники дізнаються, де шукати фінансування для реалізації своїх проєктів, як писати проєктні заявки та працювати з донорами.

Ви – громадський активіст, у вас є ідеї проєктів, але немає коштів на реалізацію? Не знаєте, де шукати фінансування? Бажаєте навчитися писати проєктні заявки? Цей тренінг – чудова можливість опанувати фандрейзинг для громадського сектору. Захід триватиме 22 листопада з 10:00 до 18:00.

У програмі тренінгу:
✓ Як писати грантову заявку: мета, цілі, проблема.
✓ Формування проєктного бюджету.
✓ Що варто пам’ятати при роботі з донорами?
✓ Моніторинг та оцінка результатів проєкту: як вибудовувати індикатори?

З учасниками тренінгу працюватимуть:
✓Анастасія Мазурок – керівник відділу моніторингу та оцінки Трансперенсі Інтернешнл Україна;

✓Галина Скальська – регіональна координаторка Трансперенсі Інтернешнл Україна.

Кількість учасників обмежена. Для участі в заході запрошуються представники місцевих громадських організацій міста Миколаєва та Миколаївської області.

Участь у заході безкоштовна. Організатори забезпечують харчування та роздаткові інформаційні матеріали, витрати на проїзд не компенсуються.

Просимо тих, хто бажає взяти участь, зареєструватися до 18:00 19 листопада 2019 року за посиланням: http://bit.ly/mykolaivtraining

Про успішний відбір вас повідомлять організатори додатково після реєстрації. З питаннями щодо заходу звертайтеся до регіонального координатора ТІ Україна Галини Скальської: [email protected].

Цей тренінг було розроблено та буде проведено Трансперенсі Інтернешл Україна в рамках проєкту, що впроваджується через діяльність USAID/ENGAGE, що фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID) та здійснюється Pact. Зміст цього тренінгу – виняткова відповідальність Pact та партнерів з впровадження і не обов’язково відображає погляди Агентства USAID чи Уряду США.

Контакти

  • http://bit.ly/mykolaivtraining

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.