bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Майстер-клас «Ефективний фандрейзинг»
06.11.2019

Громадська організація «Всеукраїнська асоціація медійників» спільно з Національною спілкою журналістів України проводить майстер-клас «Ефективний фандрейзинг: пошук ресурсів, проектна діяльність і захист інтелектуальної власності».

Партнери проекту: ГО «Global transformation», ВГО “Сила країни”, ГО “Ліга інвестиційного розвитку України”.

Головною метою діяльності НСЖУ і ГО «ВАМ» є захист прав та законних інтересів працівників ЗМІ, підтримка права кожного на свободу слова, сприяння професійному розвитку працівників медійної сфери, підвищенню стандартів медіа та вагомій ролі медіа в суспільстві.

Останнім часом все більше організацій і творчих працівників стикаються з необхідністю писати заявки на гранти. Реалізація нових ідей потребує коштів. Для західних фахівців це звичайна процедура — фонди оголошують конкурси, переможці конкурсів отримують грошіі та можливості себе проявити. Однак для фахівців з України підготовка заявок на конкурс грантів стала актуальною набагато пізніше ніж у зарубіжних колег і викликає чимало проблем.

Що ж необхідно для того, щоб зробити Вашу організацію чи творчий колектив одним з отримувачів грантів? Одна з умов — правильна стратегія фандрейзингу, яка включає в себе різні підходи й джерела.

Фандрейзинг — це пошук ресурсів – людей, устаткування, інформації, грошей для реалізації проектів та підтримки діяльності організації. Тож пошук фінансових ресурсів займає в цьому процесі важливе, але не єдине місце.

Крім того, фандрейзинг — це також наука про успішне переконання інших у тому, що діяльність Вашої організації заслуговує уваги і підтримки. У центрі фандрейзингу менеджер з фандрейзингу. Успішність залучення коштів багато в чому залежить від того, наскільки він володіє професійними навичками і вірить сам у те, в чому намагається переконати інших.

На майстер-класі ви зрозумієте, як правильно вибудовувати стратегію написання проекту і де шукати потенційних донорів.

В цьому вам допоможуть професійні спікери:

  • Людмила Гуляєва,  член ГО “Всеукраїнської Асоціації Медійників»,

керівник міжнародного грантового проекту «Модуль Жана Моне», експерт з бізнес-планування та підготовки грантових проектних пропозицій.

  • Ганна Філь,  член ГО «Всеукраїнської Асоціації Медійників», директор навчально-консультаційного центру компанії “SIONAS”, експерт з управління грантовими проектами, бізнес-тренер, консультант з питань ефективних комунікацій.

Як відрізнити рерайт від елементарного копіювання чужих ідей та творчих задумів? Як захистити свої творчі доробки? Про це детально розповість

  • Олена Кравченко,  член ГО «Всеукраїнської Асоціації Медійників»,

радник голови ради підприємців при КМУ, керівник юридичної клініки “Феміда”, кандидат юридичних наук, доцент, тренер-консультант з протидії мобінгу та булінгу.

  • Без Твіттеру, Фейсбук та Інстаграм сьогодні просто неможливо бути успішним… Про сучасні інформаційні технології в управлінні проектами вам детально розкаже Андрій Аватарський, член ГО «Всеукраїнської Асоціації Медійників»,          

засновник та керівник digital агенції, консультант керівників з питань просування бізнесу в інтернет за допомогою digital- інструментів, випускник програми Google Elevator.

Модератор – Лариса Побережник, голова правління ГО «Всеукраїнської Асоціації Медійників».                                           

Майстер-клас розпочинається о 15 годині.

13 листопада, м.Київ, Хрещатик, 27-А, приміщення Національної спілки журналістів України, 2 поверх.

Акредитація за телефоном 097-902-49-70, vam.kiev.uaukr.net

(Захід безкоштовний).

Контакти

  • Реєстрація до 12 листопада включно за телефоном 097-902-49-70
  • vam.kiev.ua@ ukr.net

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.