bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Тренінг з забезпечення гендерної чутливості місцевих політик з питань внутрішнього переміщення
28.10.2019

ХОФ «Громадська альтернатива» оголошує про відбір 25 учасників/ць тренінгу з забезпечення гендерної чутливості місцевих політик з питань внутрішнього переміщення, юридичних інструментів захисту прав і бізнес-практик.

Тренінг розраховано на представників і представниць органів місцевого самоврядування і місцевих органів державної влади,
громадських організацій та інших інституцій неурядового сектору, бізнес-сектору, а також центрів безоплатної правової допомоги, суддів, адвокатів з Рубіжного та Луганської області.
Дата тренінгу: 15-16 листопада 2019 року. 

Відбір здійснюватиметься на підставі відповідей аплікаційної форми, поданої кандидатами/ками на участь у тренінгу до 10 листопада 2019 року (включно) 

https://docs.google.com/forms/d/1w-g2G5CA4TsTnMNUYQ7bnOq_sdZXCjTBrh25xsjldWQ/edit

Про результати відбору буде повідомлено до 13 листопада 2019 року.

Учасники/ці тренінгу будуть забезпечені роздатковими тематичними матеріалами та харчуванням. Слухачам/кам з інших міст забезпечуватиметься проживання та відшкодування транспортних витрат.
Захід реалізується ХОФ «Громадська альтернатива» в межах гранту, наданого проєктом Ради Європи «Внутрішнє переміщення в Україні: розробка тривалих рішень»

Контакти

  • https://www.facebook.com/events/466946510580463/

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.