bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Підготовка до ЗНО з математики: безкоштовний онлайн-курс
28.10.2019

Prometheus запускає безкоштовний онлайн-курс «Підготовка до ЗНО з математики: лайфхаки від Могилянки».

Математика – гімнастика розуму.

Prometheus не словом, а ділом підтримує цю тезу, тому на платформі стартує безкоштовний онлайн-курс «Підготовка до ЗНО з математики: лайфхаки від Могилянки».

Його цінність навіть не у тому, що учні опанують відношення і пропорції, тригонометрію і логарифми, рівняння і нерівності, функції та похідні, інтеграли та ймовірності, геометричні перетворення та вектори і т.і.

Старший викладач кафедри математики Національного університету «Києво-Могилянська Академія» Михайло Братик зверне особливу увагу на помилки, яких учні найчастіше припускаються при розв’язанні, та надасть поради, як їх уникнути.

Ви виконуватимете домашні завдання, аби перевірити набуті знання, та миттєво зможете дізнатися, чи правильну надали відповідь.

Курс буде корисний учням 10-11 класів, що готуються до ЗНО, учням 7-9 класів для самостійної підготовки та для підготовки до олімпіад, вступникам, що проживають на тимчасово окупованій території Криму та окремих районів Донецької та Луганської областей та не мають змоги вивчати математику за програмами Міністерства освіти і науки України, викладачам, репетиторам та усім охочим!

Тому готуйте розуми до зустрічі з прекрасним світом математики, реєструйтесь на курс за посиланням

https://courses.prometheus.org.ua/courses/course-v1:NAUKMA+ZNO_Math_101+2019_T3/about

І сповістіть про нього тих, кому він може стати у нагоді.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.