bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Семінар-зустріч «Чоловіки – союзники» (Хмельницький)
16.10.2019

БО БФ «Стабілізейшн Суппорт Сервісез» у партнерстві із Агенцією розвитку Хмельницького та Хмельницьким молодіжним центром запрошують чоловіків на антидискримінаційну зустріч присвячену обговоренню рівних прав чоловіків і жінок.

Захід відбудуться у форматі вечері Джеферсона (Jeffersonian Dinner), де учасники із різним бекграундом зберуться у комфортній атмосфері для обміну досвідом та думками. Неформальна фасилітована бесіда допоможе учасниками дізнатися більше про гендерну рівність та отримати навички, щоб бути ефективнішими союзниками у створенні спільноти, якою ми хочемо бути. Також під час заходу в учасників буде можливість познайомитися із грою “Бути жінкою”.

Фасилітатор зустрічі - Дональд Вуд (Donald Wood), виконавчий директор “Just Communities of Arkansas” (JCA) американської неурядової організації, яка фокусується на питаннях рівності та інклюзивності громад. У минулому - виконавчий директор благодійного відділу однієї з найбільших організацій охорони здоров’я США та паліативних некомерційних організацій - Фонду Арканзас Хоспіс та директор з розвитку провідного університету вільних мистецтв - Вестмінстерського коледжу. 

Дата: 18 жовтня 2019 р. з 15:00 до 18:00

Місце проведення: м. Хмельницький (точне місце проведення буде повідомлене відібраним учасникам).

Участь безкоштовна. Реєстрація за посиланням: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdJxp3PXgqkhJPSvkWew-ktxqwo4HzQqT1u7vAAXaXVruy0sA/viewform

Захід проводиться англійською із українським перекладом.

 

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.