bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Долучися до всеукраїнського руху «За безпечний Інтернет» та стань тренером!
25.02.2010

27 лютого 2010 року Донецька Волонтерська Агенція проводить тренінг для волонтерів «Безпека поводження в мережі Інтернет». Всі бажаючи долучитися до всеукраїнського руху «За безпечний Інтернет» матимуть змогу отримати основні тренерські навички та допомогти захистити дітей від небезпечного впливу Інтернету.  

Інтернет приховує в собі багато небезпек, особливо для недосвідчених, довірливих дітей і саме ця програма направлена на те, щоб донести до дитячого розуму у формі ігор та інтерактивних завдань правила безпеки поводження дітей у «всесвітньому павутинні».
 

Цей захід проводиться в рамках програми «Онляндія – безпека дітей в Інтернеті», за підтримки компанії «Майкрософт Україна» та іншими неурядовими організаціями та громадсько-соціальними ініціативами України.

Активісти будуть проводити у школах з дітьми тренінги, методологія яких вже складена фахівцями (тобто волонтеру майже нічого не потрібно вигадувати, щоб проводити тренінг). А для самого волонтера це унікальна можливість попрактикуватися у проведенні тренінгів, публічних виступах та роботі з аудиторією.
 

Для того щоб прийняти участь у тренінгу для волонтерів-тренерів необхідно звернутися до менеджера проектів Крижної Владислави по телефону 0999317906 або написати на електронну адресу [email protected] або [email protected].

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.