bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Тренінг з використання сучасного програмного забезпечення на основі відкритих даних
15.10.2019

У Національній академії державного управління 16 жовтня 2019 року о 18.00 відбудеться відкритий освітній захід. тема заходу: Використання сучасного програмного забезпечення на основі відкритих  даних для виявлення та запобігання корупції.

Ведучий: Максим Боровик, тренер з продукту, експерт з антикорупційної діяльності та фінансового моніторингу. Проводить тренінги для бізнесу та розслідувачів про роботу з відкритими даними.

 Під час заходу учасники дізнаються про:

ü    Відкриті дані як інструмент боротьби з корупцією. Державні реєстри. Знайомство з основними реєстрами, які містять інформацію про юридичних осіб, ФОПи, громадські об’єднання. Як урегульоване використання відкритих даних в Україні: аналітичні системи, які використовують відкриті дані. Правомірність використання такої інформації комерційними організаціями. Система YouControl.

ü    Перелік джерел, які наповнюють систему. Актуалізація інформації, структурування інформації в єдиному вікні. Періодичність оновлення інформації на реєстрах та в системі. Актуалізація інформації (перевірка даних, збереження інформації в історичних блоках). Аналіз інформації, отриманої з відкритих джерел FinScore, MarketScore, фінансові показники та аналіз, державні тендери.

ü    Як виявляти ознаки корупції в співпраці державних установ і бізнесу. Репутаційні ризики. Фінансові втрати.

Місце проведення заходу: вул. Антона Цедіка, 20, ауд. 212.

Тривалість заходу: 1 год. 30 хв.

 

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.