bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Навчання у Данії
03.10.2019

На зимово-весняний семестр 2020 р. для учасників і учасниць з України відкрито стипендійні місця від вищої школи Østersøen на напрями Nature Retour, World Citizen та Snowsports instructor and Trekking guide.

Тривалість семестру 11.01. - 20.06. 2020 р.

Вартість навчання на напрями Nature Retour і World Citizen (проживання та харчування включно) 190 євро на місяць.

Вартість навчання на напрям Instructor 250 євро на місяць, після навчання студенти цього напряму отримують роботу на гірськолижній базі в Австрії.

Вартість студентської візи 300 євро, школа оплачує половину вартості візи, половину оплачує учасник.
Основні вимоги до учасників - вік від 18 років, зацікавленість у обраному напрямі, комунікабельність та розмовна англійська мова, для напряму Snowsports instructor уміння їздити на лижах.

- Nature Retour для тих, хто хотів би рухатися у напрямі Sustainable Business чи запустити власний Eco-brand, цікавиться Permaculture і Zero-waste та хотів би отримати у цьому досвід провідних датських компаній, заняття не лише з теорії, а й на практиці

- World Citizen охоплює соціологічні аспекти - локальні, регіональні та глобальні, пропонує подискутувати з актуальних питань релігієзнаства та політології, це курс для тих, хто також хоче зануритися у особливості данської суспільної та культурної моделі та взяти участь у реальних сучасних соціальних експериментах.

Обираючи напрям між Nature Retour і World Citizen можна спробувати обидва - оскільки навчання складається з 3 блоків, то за бажанням можна обрати 2 блоки основного напряму та 1 паралельного.
Також цей курс для любителів активного відпочинку - школа знаходиться у 30 кроках від одного з мальовничіших пляжів Данії, тому пляжний волейбол, каякінг, плавання, походи та вечори на свіжому повітрі біля багаття звичайний приклад проведення вільного часу.
Проживання студентів на території школи у двомісних кімнатах зі зручностями та особистою терасою з виходом на пляж.

Для подачі заявки необхідно надіслати мотиваційного листа англійською мовою на адресу електронної пошти Ольга Літвін [email protected]

Мотиваційний лист необхідно надіслати окремим Pdf або Word документом, у ньому розповісти про себе, пояснити, чому Ви хотіли б навчатися у школі та за яким напрямом, який досвід у цьому напрямі маєте (професійна освіта не обов’язкова, але певний досвід має бути, можливо волонтерство чи просто хоббі), дуже важливо показати свою зацікавленість у обраному напрямі.
Листи приймаються до 4 жовтня включно, результат відбору стане відомий 11 жовтня.

Якщо виникнуть питання та за додатковою інформацією звертайтеся на адресу Ольга Літвін [email protected] або у групі Fb.

Сторінка школи -https://hojoster.dk

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.