bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Жива лабораторія публічноісторичних ініціатив
23.09.2019

Жива лабораторія публічноісторичних ініціатив — формат мережування, участь в якому візьмуть дійсні проєкти, ініціативи та дослідження, що працюють з методами публічної історії над осмисленням актуального історичного контексту, що потребує критичного осмислення та уважної рефлексії — від сьогодення і до початку 20 століття (і не лише).

Жива лабораторія відбуватиметься у великому відкритому просторі з кількома локаціями, де одночасно проходитиме кілька паралельних презентацій ініціатив та досліджень із можливістю живого обговорення. Час на кожну з презентацій і обговорення — 30 хвилин. Опісля кожної ротації проєктів буде невелика перерва для неформального спілкування і продовження мережування.

Подія відбуватиметься у межах Фестивалю живих історій протягом 28-29 вересня. За два дні фестивалю можна буде познайомитися із 51 ініціативою, що займаються збереженням історичної пам’яті в Україні.

Відвідати презентації проєктів можна незалежно від того, чи є ви учасником Живої лабораторії!

Розклад презентацій за посиланням.

Подія Живої лабораторії у Facebook

Реєстрація на Фестиваль живих історій тут.

Фестиваль живих історій реалізує Інша Освіта в партнерстві зі спілкою MitOst e.V. та громадською організацією Центр студій політики «Центр студій політики пам’яті та публічної історії «Мнемоніка» за фінансової підтримки Українського культурного фонду, Представництва Фонду ім. Г. Бьолля в Україні, Auswärtiges Amt та Robert Bosch Stiftung.

Контакти

  • https://www.facebook.com/events/233856927569049/

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.