bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Майстерня минулого: практичні майстеркласи
23.09.2019

Лінійка майстер-класів «Майстерня минулого: практичні майстер-класи про те, як працювати з минулим кожному і кожній», складатиметься з максимально практичних зустрічей з авторами та авторками різних підходів до роботи з історією.

Історія для істориків чи ще для когось? Хто взагалі може працювати із історичними темами та як? Чи потрібні для цього знання та спеціальна освіта? Чи можуть підходи із фандрейзингу, SMM, культури чи ігор бути корисними для дослідження історичних тем? Чи можливо зробити архівну справу, генеалогію або археологію такими, щоб людина без спеціальної підготовки могла їх практикувати? Ми ставимо на «так»!

Лінійка майстер-класів «Майстерня минулого: практичні майстер-класи про те, як працювати з минулим кожному і кожній», що курується дослідницею, соціологинею та тренеркою неформальної освіти Дашою Пироговою, складатиметься з максимально практичних зустрічей з авторами та авторками різних підходів до роботи з історією. Вони поділяться досвідом та лайфхаками.

Ця лінійка більше про відповіді на запитання «як?», які б можна було прикласти до найрізноманітніших «що?».

Реєстрація та опис подій за посиланням.

Подія «Майстерня минулого: практичні майстеркласи» у Facebook

Майстерня минулого відбудеться у межах Фестивалю живих історій, зареєструватися на який можна за посиланням.

Фестиваль живих історій реалізує Інша Освіта в партнерстві зі спілкою MitOst e.V. та громадською організацією Центр студій політики «Центр студій політики пам’яті та публічної історії «Мнемоніка» за фінансової підтримки Українського культурного фонду, Представництва Фонду ім. Г. Бьолля в Україні, Auswärtiges Amt та Robert Bosch Stiftung.

Контакти

  • https://www.facebook.com/events/790349184696619/

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.