bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Хакатон DeHack Korostyshiv
23.09.2019

11-13 жовтня у м. Коростишів (Житомирська область) відбудеться хакатон з децентралізації «DeHack Korostyshiv». Захід організовується Програмою «U-LEAD з Європою».

У Вас є ІТ-ідеї (сайти, мобільні додатки, програми, чат-боти, і т.д.) для розвитку міста / громад?

11-13 жовтня у м. Коростишів (Житомирська область) відбудеться хакатон з децентралізації «DeHack Korostyshiv». Захід організовується Програмою «U-LEAD з Європою», що спільно фінансується Європейським Союзом та його державами-членами Данією, Естонією, Німеччиною, Польщею та Швецією.

Зареєструватись учасникам з ідеями можна тут: http://bit.ly/dehackorostyshiv  

Кількість місць – обмежена. Учасникам компенсуються транспортні витрати, надається проживання та харчування.

Хакатон є змаганням на швидкість, під час якого програмісти, графічні дизайнери, менеджери проектів, а також експерти у цій сфері активно співпрацюють задля створення цифрового рішення. Мета хакатону DeHack – створити ІТ-проекти або спеціальне програмне забезпечення, що слугуватиме відправною точкою вирішення проблем, з якими зіштовхуються громади у процесі децентралізації, а саме: питань, пов’язаних із місцевою екологією, розвитком туризму, контролем місцевих фінансів, отриманням та обробкою скарг від громадян, тощо.

Учасників супроводжуватимуть досвідчені наставники: ІТ-фахівці, бізнес-експерти, представники ОТГ, громадянського суспільства та ЗМІ. Кожен з них допоможе командам у розробці проекту. Три найкращі рішення будуть відзначені спеціальними нагородами, призначеними для підтримки подальшого розвитку рішення.

«DeHack Korostyshiv» – вже сьомий хакатон із серії DeHack. Перший захід було проведено у Львові, наступні відбулися у Дніпрі, Одесі, Тростянці, Дунаївцях, Коблеве.

Більше інформації – на сайті http://dehack.tech

 

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.