bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Запрошення до участі в проекті «ШКІД»
23.09.2019

Проект «Школа інклюзивної демократії ШКІД» впроваджується  ГО «Гендерний клуб »  за фінансової підтримки Internews Network .

Запрошуємо вчительок_ів та учениць, учнів 9-11 класів загальноосвітніх шкіл Дніпропетровщини до участі в проекті, в рамках якого ви зможете:
  1. сформувати навички критичного мислення та знань з кібербезпеки;

  2. навчитися взаємодіяти з новими медіа;

  3. за допомогою спеціалістів створювати відео-контент для соціальних медіа на теми гендерної рівності;

  4. розробити  сценарії для просвітницьких заходів, які можуть бути реалізовані у школах;

  5. отримати експертну підтримку упродовж періоду реалізації проекту

     Заходи проекту: триденний тренінг, який буде доповнено майстер-класом та зустріччю з журналістами_ками, заключна прес-конференція. Для участі в заходах проекту будуть сформовані 15 команд від 15-ти шкіл,  до кожної з яких будуть входити вчитель_ка, учениця і учень.

     Виїзний тренінг відбудеться в готельно-ресторанному комплексі неподалік м. Дніпро 11-13 жовтня 2019 року (перша група) та 14 - 16 жовтня (друга група) 2019 року. Реєстрація за посиланнямhttps://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfwpY0ZmMo38sl5dUp33CjrUsEQsC6xzuSs6EfufeTT5bj7LQ/viewform до 03 жовтня 2019. Всі зареєстровані отримають відповіді до 05 жовтня 2019. Ваші запитання спрямовуйте асистентці проекту Валерії Рєпіній: [email protected]

 Проект «Школа інклюзивної демократії ШКІД»  впроваджується  ГО «Гендерний клуб »  за фінансової підтримки Internews Network .



Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.