bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Програма малих стипендій з вивчення англійської мови у Дніпрі
02.09.2019

Прийом заявок на участь у безкоштовній дворічній «Програмі малих стипендій з вивчення англійської мови посольства США в Україні».

Програма Accessнадає можливість учням з малозабезпечених і соціально вразливих родин, які не знають англійської мови або мають мінімальні знання з неї, безкоштовно поглибити свої знання англійської мови, більше дізнатись про Сполучені Штати Америки, їх культуру і цінності, розвинути лідерські навички і взяти активну участь у розвитку України.

МІНІМАЛЬНИЙ ВІК ДЛЯ УЧАСТІ: 13 років

ТРИВАЛІСТЬ ЗАНЯТЬ:2-3 рази на тиждень по 2 години (можливі перерви під час шкільних канікул) з жовтня 2019 р. до червня 2021 р.

ФІНАНСОВА ПІДТРИМКА: Програма Accessоплачує всю вартість навчання, підручників, а також інтенсивних занять учасників на базі дитячого літнього табору у червні 2021 року (біля 5 днів).

КАНДИДАТИ НА УЧАСТЬ У ПРОГРАМІ ПОВИННІ НАДАТИ:

1) Посвідчення особи або свідоцтво про народження (копію).

2) Табель або атестат навчального закладу з оцінками за останній навчальний рік (копію).

Загальний середній бал успішності з усіх предметів повинен бути не меншим, ніж 8 з 12.

Щодо шкільної оцінки з англійської мови, то вона може бути і нижчою, ніж 8 балів: головне, бажання її вивчати!!!

3) Документ, що підтверджує фінансовий стан дитини або її сім’ї (копію).

Таким документом може бути, наприклад, або довідка малозабезпеченої особи/сім’ї; або акт обстеження матеріальних умов, завірений представниками органів соціального захисту або навчального закладу; або посвідчення  особи/cім’ї, яка перебуває у інших складних матеріальних обставинах, наприклад, переселенця, учасника АТО, про інвалідність дитини, багатодітної чи неповної сім’ї, або документ про призначення матеріальної допомоги чи субсидії в зв’язку із складним матеріальним станом тощо.

4) 2 фотографії розміром 3 х 4 см

5) Коротке резюме (перелік досягнень і навичок кандидата на участь у програмі, чому кандидат бажає взяти участь у програмі) – не обов’язково англійською мовою.

6) Рекомендаційні листи від навчального закладу, у якому навчається кандидат, і вчителя англійської мови (якщо кандидат вивчає цей предмет у своєму навчальному закладі).

Копії документів надавати до 20.09.2019 р. до громадської організації «Нове бачення» за адресою: м. Дніпро, проспект Пушкіна, буд. 55, оф.№227. Контакт для довідок: Олександр Шаньгін, тел.: 099 658 2562; eл-пошта: [email protected]

Також відскановані документи можна надсилати на адресу ел.пошти:[email protected], або [email protected]     . У темі повідомлення вказувати «Програма англійської мови в Дніпрі» і  прізвище кандидата. Після 20.09.2019 р. з кандидатами на участь будуть проведені співбесіди.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.