bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

ГУРТ шукає учасників тренінгу «Організація груп самодопомоги» із Донецької та Луганської областей
30.08.2019

Ресурсний центр ГУРТ запрошує представників/представниць соціальних і соціально-психологічних служб державної і комунальної форм власності та громадських організацій і громадських лідерів/лідерок, які працюють у цільових громадах Донецької та Луганської областей, оволодіти ефективним інструментом суспільних перетворень – технологією груп само/взаємодопомоги. Набір потенційних учасників/учасниць тренінгу «Організація груп само/взаємодопомоги» із цільових громад триває до 18:00 13 вересня 2019 року.

Групи само/взаємодопомоги створюють як для подолання труднощів особистого характеру, так і для розв’язання складних питань громади у сфері соціальних проблем, охорони здоров’я, захисту прав людини тощо. Допомагаючи собі, люди приборкують почуття безпорадності і стають активнішими, впевненішими і вмотивованішими діяти заради суспільного блага.

Програма тренінгу включатиме методологію створення груп само/взаємодопомоги, динаміку їх розвитку, правила роботи з цільовими аудиторіями та практичні завдання, які допоможуть учасникам створити та ефективно розвивати групи само/взаємодопомоги у цільових громадах

Тренінг відбуватиметься в рамках проекту «Групи самодопомоги як каталізатор соціальних змін для згуртування громади», що виконується Ресурсним центром ГУРТ за фінансової підтримки Програми ООН із відновлення та розбудови миру. Мета проекту полягає в сприянні соціальній згуртованості, реагуванні та пом’якшенні причин і наслідків конфлікту в обраних громадах Донецької та Луганської областей через просування та підтримку ініціатив груп само/взаємодопомоги.

ХТО МОЖЕ ВЗЯТИ УЧАСТЬ

Взяти участь у тренінгу та подальших заходах проекту можуть представники/представниці соціальних і соціально-психологічних служб державної і комунальної форм власності та громадських організацій і громадські лідери/лідерки, які працюють у цільових громадах Донецької та Луганської областей:

  • Донецька область: м. Слов’янськ, Мангуш, майбутня Вугледарська ОТГ, майбутня Сартанська ОТГ, Мар’їнка / Красногорівка
  • Луганська область: Нижньо-Дуванська ОТГ, Лисичанськ, Троїцька ОТГ, Красноріченська ОТГ, смт. Мілове

ГРАФІК ПРОВЕДЕННЯ ТРЕНІНГІВ

  • Для учасників/учасниць із цільових громад Донецької області: 25-27 вересня 2019 року, м. Покровськ
  • Для учасників/учасниць із цільових громад Луганської області: 2-4 жовтня 2019 року, м. Сєвєродонецьк

ЯК ВЗЯТИ УЧАСТЬ

Щоб взяти участь у конкурсному відборі, до 18:00 13 вересня 2019 року заповніть реєстраційну анкету:

  • Для учасників/учасниць із цільових громад Донецької області за посиланням
  • Для учасників/учасниць із цільових громад Луганської області за посиланням

Учасники/учасниці, відібрані після заповнення реєстраційної анкети, отримають запрошення пройти інтерв’ю з експертами та тренерами проекту.

Зверніть увагу! Участь у тренінгах безоплатна. Організатори забезпечують учасників/учасниць навчальними матеріалами, харчуванням, проживанням під час проведення тренінгу, а також відшкодовують транспортні витрати.

Учасники/учасниці, які успішно пройдуть навчання та створять життєздатні групи само/взаємодопомоги у цільових громадах проекту, матимуть змогу отримати сертифікат компетентності.

Думки, зауваження, висновки або рекомендації, викладені в цьому документі, належать авторам і не обов’язково відображають погляди ООН або Європейського Союзу.

Програму ООН із відновлення та розбудови миру реалізують чотири агентства ООН: Програма розвитку ООН (ПРООН), Структура ООН з питань ґендерної рівності та розширення прав і можливостей жінок (ООН Жінки), Фонд ООН у галузі народонаселення (UNFPA) і Продовольча та сільськогосподарська організація ООН (ФАО).

Програму підтримують одинадцять міжнародних партнерів: Європейський Союз, Європейський інвестиційний банк, а також уряди Великої Британії, Данії, Канади, Нідерландів, Норвегії, Польщі, Швеції, Швейцарії та Японії.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.