bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

БФ «Право на захист» запрошує на тренінг із фінансів для НУО
20.08.2019

23–24 вересня у м. Харків відбудеться дводенний тренінг «Фінансовий менеджмент для неурядових організацій», на якому розглядатимуть фінансові аспекти успішного впровадження проектів.

Ви дізнаєтеся, що треба знати, аби не потрапити до бухгалтерської халепи і як звітувати перед донорами, щоби стати надійним партнером. Ми розповімо, як не заплутатися у світі КВЕДів і призначень платежів. Разом розглянемо бюджет та принципи його формування, розберемо багато практичних питань, з якими стикається громадська організація в процесі створення та реалізації проекту.

Запрошуємо до участі керівників, заступників керівників, бухгалтерів громадських організацій:

  • діяльність яких, спрямована на допомогу (крім благодійної) внутрішньо переміщеним особам;

  • які працюють та розташовані в одній з областей: Запорізька, Дніпропетровська, Харківська, Донецька, Луганська (підконтрольні українському уряду території);

  • які є представниками зареєстрованих організацій та мають невеликий досвід впровадження проектів за фінансової підтримки міжнародних донорів,

а також зацікавлені в розвитку громадянського суспільства, розбудові партнерства та впровадженні позитивних змін у громадах завдяки отриманим знанням та здобутим навичками.

Відбір учасників відбуватиметься на конкурсних засадах. Кількість місць дуже обмежена.

Для участі в конкурсі необхідно до 24:00 12 вересня 2019 року заповнити анкету тут (або за посиланням http://bit.ly/2Z3eTZJ).

Результати будуть повідомлені не пізніше 16.09.2019.

Детальнішу інформацію щодо тренінгів отримають учасники, які пройдуть конкурсний відбір. Участь у тренінгах безоплатна. Організатори забезпечують проживання та харчування учасників протягом тренінгу, а також відшкодовують транспортні витрати (автобус/потяг: вагон типу плацкарт чи купе/вагон Інтерсіті 2-го класу) за наявності оригіналів квитків та заздалегідь підготовленої ксерокопії зворотнього квитка та за умови участі у всіх тренінгових блоках.

У разі виникнення запитань, будь ласка, звертайтеся: [email protected]

Тренінги проводяться в межах проекту «Підвищення спроможностей коаліцій внутрішньо переміщених осіб» у межах статутної та проектної діяльності БФ «Право на Захист» за підтримки Національного фонду підтримки демократії (NED). Даний проект включає в себе посилення громадських організацій завдяки профільним практичним тренінгам, наданню міні-грантової підтримки та подальшому менторству організацій-переможниць конкурсу міні-грантів.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.