bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Семінар-тренінг з підготовки проектів на Шкільний громадський бюджет
09.08.2019

2–3 вересня відбудеться семінар-тренінг з підготовки проектів на Шкільний громадський бюджет Полтавської області .

Досить стояти осторонь проблем своєї школи – час долучитися до прийняття рішень! Повір у власні сили і в те, що шлях від ідеї до її реалізації не такий вже важкий і довгий.

5 серпня стартував відбір на семінар-тренінг з підготовки проектів на Шкільний громадський бюджет Полтавської області 2019 року, який планується провести 2 – 3 вересня на базі дитячого закладу оздоровлення та відпочинку «Ерудит» у с. Потоки Кременчуцького району. Креативне та цікаве навчання, кращі викладачі – фахівці громадського бюджету всеукраїнського рівня, насичена програма, сертифікати про проходження навчання, подарунки та багато іншого.

Захід відбудеться за сприяння Полтавської обласної ради та Полтавської обласної асоціації органів місцевого самоврядування.

Що потрібно зробити:

– з 5 по 15 серпня заповни електронну анкету за посиланням:https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSf3Y1AgI5GDdERqW923r1ABgxrSeaffsyYpP6uUInwaM20Zpw/viewform;

– слідкуй за новинами: список учасників семінару буде розміщено після 15 серпня на офіційному веб-сайті Полтавської обласної ради та в соцмережі Facebook на сторінці «Інвествідділ Полтавської обласної ради».

Контакти

  • Відділ інвестиційної діяльності та проектного менеджменту виконавчого апарату Полтавської обласної ради 0532 569781 0532 563261

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.