bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

ІІІ Студії Жіночої Політичної Взаємодії
07.08.2019

ГО «Українська Основа» оголошує набір на другі Студії жіночої політичної взаємодії. І етап Студій відбудеться 13-15 вересня у місті Полтава.

До участі у Студіях(ІІІ етапи) запрошуються в першу чергу повнолітні громадянки України, які проживають на території Донецької, Луганської, Запорізької, Херсонської, Миколаївської та Одеської областей, або ж є жінки-ВПО, поза географічної прив’язки. 

При зарахуванні до Студій перевагу отримають: громадські активістки, бізнес-пані, державні службовиці, політикині, а також ті жінки, які планують брати участь в місцевих чи парламентських виборах. 

Учасниці Студій отримають знання та навички з лідерства, менеджменту проектів, особистої безпеки, психології, розуміння політичних процесів, комунікації, виборчого законодавства, організації роботи місцевих громад тощо для підготовки до участі у виборах до органів місцевого самоврядування. 

Навчання передбачає інтерактивність та можливість вивчити успішний досвід організації роботи місцевого самоврядування в одному із міст України.

Ті, хто вирішить взяти участь, мають планувати ОБОВ’ЯЗКОВУ присутність на всіх трьох етапах Студій: 

13-15 вересня у місті Полтава, 

25-27 жовтня у місті Харкові, 

22-24 листопада у Тернополі. 

Просимо визначитись наперед з приводу спроможності взяти на себе таку відповідальність. 

Для участі у Студіях необхідно заповнити анкету за посиланням: ЗГОЛОШЕННЯ надіслати її до 2 вересня  2019 року. 

Якщо виникнуть додаткові питання, звертайтеся, будь ласка, до Катерини Божко за телефоном  (050) 2643057 або на пошту [email protected] 

Довідка:  ГО «Українська Основа» було створено у 2018 році, коли об’єдналися жінки з досвідом роботи у бізнесі, дипломатичних установах, на державній службі та правоохоронних органах. Кожна із них має активну громадську позицію. Студії - це можливість поділитися власним досвідом, проговорити важливі теми, врахувати попередні помилки та напрацювати алгоритм, який дозволить підвищити жіночу активність в цілому. 

Організатори забезпечують учасникам тренінгу проживання та відшкодовування  витрат на проїзд за наявності проїзних документів. У разі невиконання умов проекту, учасниця зобов’язана сплатити фіксовану компенсацію. 

Проект здійснюється за підтримки Відділу преси, освіти та культури Посольства США в Україні.

Контакти

  • Катерини Божко за телефоном (050) 2643057 або на пошту [email protected]

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.