bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Школа громадського лідера (Харків)
23.07.2019

Оголошується набір учасників у «Школу громадського лідера». 

Більше можливостей для навчання та розвитку у розділі «Тренінги»

Знудилися від різних “паркетних” шкіл активістів, що пройшли й все, пустота? Хочете конвертувати набуті знання в рішення органів виконавчої влади та органи місцевого самоврядування чи власні проекти з відчутним результатом? Хочете на це мати підтримку? “Школа громадського лідера” допоможе зробити так, аби ви не розчарувалися та мали довге продовження після кожного тренінгу.

Ми впевнені, що майбутнє нашої держави – за активними небайдужими лідерами. Команда фахівців допоможе Вам конвертувати набуті знання в рішення органів влади чи власні проекти з відчутним результатом. Завдання проекту “Школа громадського лідера” – допомогти активним громадянам сформувати громадську думку, спрямовану на соціальну відповідальність, розширити свої знання у різних сферах громадської діяльності та навчитися застосовувати їх у просуванні реформ на місцевому рівні через активізацію каналів лобіювання, переконуючі місцеву та державну владу в необхідності суттєвих змін.

Кілька місяців активних навчань, залучення “польових” практиків і менторство, підготовка, подання та боротьба за свій проект (яким би він не був - для органу виконавчої влади, місцевого самоврядування чи, взагалі, ґрантодавця). Це те що буде. А нащо? Ви прокачаєте свої скіли як грамотні проектні менеджери та менеджерки, де б ви не планували при цьому працювати - у владних коридорах заради реформ, у бізнесі заради прибутків, третьому секторі заради соціальних змін чи десь ще.

Тому ця Школа буде цікава:
- тим, хто хоче піти в політику (в якості кандидатів чи їхніх помічників);
- тим, хто хоче працювати службовцем у публічних органах (в якості фахівців, спеціалістів, керівників чи експертів);
- тим, хто відчуває, що в країні треба змінювати й він/вона знає що, але немає сил як (в якості громадських організацій, молодіжних об’єднань, бізнесових асоціацій чи інших команд).

Якщо це про вас, то хутко знайдіть своє резюме/CV, докладіть його сюди http://bit.ly/SchoolNewUkraine2019, заповнивши анкету, й чекайте на відбір. Навчання буде безкоштовним і цікавим, ніяк без цього.

ДЛЯ УЧАСТІ У ПРОЕКТІ ПРОСИМО НЕ ПІЗНІШЕ 23:00  11 серпня 2019 року

Рішення про відбір буде прийнято 12 серпня. 
Навчальна програма стартує після завершення відбору. 
Просимо зауважити, що заповнена анкета не є гарантією участі у проекті. Учасників відбирає комісія і своє рішення вона надасть після розгляду всіх кандидатур. Рішення комісії є остаточним. 
Участь у проекті відібраних учасників БЕЗКОШТОВНА.

Організатор проекту “Асоціація пріватних роботодавців” м. Харків за підтримки “National Endowment for Democracy”

Заходи проекту проводитимуться у м. Харків та області. Організатори компенсують витрати на проїзд для учасників з Харківської області.

Лишилися питання?

Телефонуй 057 7810346, 0995619287 або пиши [email protected]

Контакти

  • +380995619287

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.