bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Тренінг з написання проектів та проектного менеджменту
02.02.2010

Тема тренінгу: «Написання проектів. Проектний менеджмент»

Завдання тренінгу: навчити зацікавлених осіб методиці написання проектів, зокрема правилам вибору тематики проекту, пошуку грантових конкурсів, заповнення проектної заявки, особливостей проектного менеджменту.

Цільова аудиторія: представники громадських організацій та неформалізованих ініціативних груп, органів студентського самоврядування, працівники органів місцевої влади, що займаються співпрацею з громадськими організаціями та місцевих медіа, що зацікавлені у висвітленні діяльності інститутів громадянського суспільства.

Організатори заходу: Всеукраїнська мережа «Громадські ініціативи України» та Волинська обласна молодіжна громадська організація «Асоціація Молодих Реформаторів (АМоРе)» в рамках проекту «Розвиток та підтримка інституту громадських ініціатив в Україні», що здійснюється за фінансової підтримки Національного фонду в підтримку демократії.

Формат заходу: дводенний інтерактивний тренінг

Час проведення заходу: 12-13 лютого 2010 р.

Місце проведення тренінгу: м. Луцьк. Точна адреса проведення тренінгу буде повідомлена запрошеним учасникам 10 лютого.

Умови проведення заходу: участь в тренінгу безкоштовна. Організатори забезпечують учасників роздатковими матеріалами та харчуванням. Для осіб, які прибудуть на тренінг з поза меж м. Луцька організатори забезпечують проживання та відшкодовують вартість проїзду (при наявності відповідних проїзних документів).


Для участі у тренінгу заповнену анкету-заявку слід надіслати до 16:00 9 лютого на електронну адресу оргкомітету, або віднести в офіс оргкомітету (м.Луцьк, вул. Ковельська, 2, офіс №10 (4-й пов.).

Контакти

  • Дмитро Безвербний
  • ВОМГО “Асоціація Молодих Реформаторів (АМоРе)”
  • [email protected]
  • 097-3834582
  • http://www.amorelutsk.at.ua/
  • м.Луцьк вул. Ковельська 2 офіс №10 (4-й пов.)

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.