bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Інформаційний семінар «Європейський тиждень мобільності в Україні»
06.07.2019

Громадська організація «ФОРЗА», що координує ініціативу «Європейський тиждень мобільності» (ЄТМ) в Україні, запрошує представників органів місцевого самоврядування до  участі в інформаційному семінарі «Європейський тиждень мобільності в Україні». Дедлайн - 12 липня 2019 року.

 

Більше можливостей для навчання та розвитку у розділі «Тренінги»

Дата: 18-19 липня 2019 року

Місто: Чернігів (місце проведення буде повідомлено відібраним учасникам та учасницям)  

Учасники та учасниці: представники та представниці органів місцевого самоврядування з громад України, які за посадовими обов’язками дотичні до теми розвитку сталої мобільності і зможуть координувати ЄТМ кампанію в місті.

Мета семінару: розповісти про ЄТМ, його мету, потенційні заходи: інфраструктурні покращення та заходи протягом тижня мобільності, тему та гасло року, про важливість партнерства, хороші приклади з обраних міст України і як зареєструватись.

Європейський тиждень мобільності (ЄТМ) - це загальноєвропейська ініціатива, спрямована на покращення навколишнього природного середовища і умов життя в населених пунктах. Ця ініціатива просуває підходи сталої мобільності задля блага громадян, заохочує  місцевих керівників вжити заходів щодо поліпшення громадського транспорту, а також допомагає створити «культуру сталої мобільності», яка в рівній мірі враховуватиме потреби пішоходів, велосипедистів та автомобілістів.

Більше про цей рух Ви можете дізнатися на сайті ЄТМ http://www.mobilityweek.eu

Ми хотіли б, щоб до руху ЄТМ доєдналося якомога більше громад, тому  прагнемо поділитися усім, що знаємо. Будемо раді, якщо учасники та учасниці по поверненню з семінару мотивуватимуть своє місто/селище/село  приєднатись до руху ЄТМ та до проведення заходів  з промоції сталої мобільності протягом Міжнародного тижня мобільності 16-22 вересня цього року.

Участь у семінарі безкоштовна. 40 учасників та учасниць семінару, які приїдуть з-за меж міста та зареєструються першими, забезпечуються матеріалами, проживанням, харчуванням, отримають відшкодування витрат на проїзд. Учасники та учасниці мають самостійно придбати квитки на потяг (купе/ Інтерсіті не вище 2-го класу) або автобус до міста Чернігів. Організатори відшкодовують витрати на проїзд за наявності оригіналів квитків, що відповідають датам заходу.

Для участі необхідно до 12 липня 2019 року заповнити анкету за посиланням https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdlYpNjcZRTUYrulBSrtyGNbHN8eaAsh75Tkfdh76DCMUIN4g/viewform

Контакти

  • Леся Лойко
  • Національний координатор ЄТМ
  • тел. 067 31 016 31

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.