bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Відкритий тренінг для тренерів
01.02.2010

Центр тренінгових технологій "Коло" запрошує взяти участь у черговому наборі на тренінг з підготовки тренерів для НДО. 

Цільова аудиторія тренінгу - в першу чергу ті, хто поки що не має, або має мінімальний власний тренерський досвід, але хотів би у майбутньому навчитись розробляти та проводити власні тренінги в своїх галузях. Тренінг складається з трьох триденних модулів, які будуть походити у м. Києві: 1 модуль - 12-14 лютого 2010 р. 2 модуль - 26-28 люого 2010 р. 3 модуль - 12-14 березня 2010. Тренінг є початковим етапом у професійному становленні тренерів і включає необхідну інформацію по всім основним темам, необхідним для початку самостйної роботи.

Зміст тренінгових модулів:

  • Перший модуль включає в себе наступні теми: що відрізняє тренінг від інших форм навчання, види тренінгів, основні моделі і принципи тренінгового навчання, структура тренінгу та окремої тренінгової сесії, тренінгові методи і техніки та їх підбір, правила зворотного зв’язку та її застосування, розробка програми тренінгу.
  • Другий модуль присвячено роботі з групою та груповою динамікою, складними ситуаціями і “складними” учасниками у тренінгу, навичкам, якостям та стилям тренера, проведенню тренінгів в парах та командах (ко-тренерству), напрямкам професійного зростання та вдосконалення тренера.
  • Третій модуль включає в себе прктичну залікову роботу учасників з отриманням зворотного зв’язку та проясненням проблемних питань, а також теми оцінки ефективності тренінгу та методам просування та продажу тренінгів (тренінгового маркетингу).

Для успішної сертифікації кожен з учасників за час проходження тренінгу розробляє власний тренінговий проект на обрану тему, а також самостійно проводить тренінг з отриманням зворотного зв’язку та рекомендацій щодо напрямків професійного вдосконалення. Увага: обов’язковою умовою сертиікації є проходження тренінгу у повному об’ємі та виконання усіх сертифікаційних вимог. Всім учасникам після закінчення тренінгу надається право отримання супервізії під час проведення власних тренінгів, використання інформаційних ресурсів ЦТТ “Коло” та пільгових умов участі у тематичних навчальних програмах для продовження навчання.

Наразі серед випускників тренінгів для тренерів ЦТТ “Коло” представники ВМГО “Фундація регіональних ініціатив”, ВБО “Конвіктус-Україна” та інші.

Вартість навчання складає 1400 грн. Учасники забезпечуються методичними матеріалами, кава-брейками та гарним настроєм.

Для участі у тренінгу необхідно надіслати заявку на електронну скриньку [email protected] та отримати аплікаційну анкету. Кількість учасників обмежена.

Додаткова інформація щодо тренінгу за телефонами 096-388-99-39 та 066-351-37-50, або через електронну скриньку [email protected]. Контактна особа - Павло Горбенко.

Контакти

  • Павло Горбенко
  • Центр тренінгових технологій ”Коло”
  • [email protected]
  • 096 388 99 39
  • 066 351 37 50

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.