bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Польсько-український молодіжний обмін
02.07.2019

Шукають19 молодих людей для участі в українсько-польському молодіжному обміні, що відбуватиметься 31 липня - 8 серпня 2019 р. в містечку Поронін неподалік Закопаного (Польща). Вік учасників - 15-18 років.

Більше можливостей для навчання та розвитку у розділі «Тренінги»

Тексти і репортажі це твоє? Любиш  писати, дізнаватися першим про події і людей? Фоторепортажі чи відео приносять тобі більше задоволення ніж їжа? Мариш про гори, подорожі та нові знайомства? Запрошуємо з нами на україно-польський молодіжний обмін «Репортери в дії» до селища Поронін, що в 7 км від відомого гірського курорту м.Закопане!

З 31го липня по 8ме серпня в місті Поронін 38 молодих людей в віці від 15 до 18 років (по 19 учасників з України та Польщі відповідно та 2 груп-лідери з кожного боку) спробують вчитися журналістиці, роботі з текстами, досліджуватимуть культури обох країн через активні методи неформальної освіти. Протягом тижня також будуть дебати, дискусії, зустрічі з місцевими журналістами, час на розробку власних ініціатив, а також можливі похід в гори, басейн та активні спортивні ігри.

Вимоги до учасників:

  • 15-18 років;
  • Проживання в місті Кременчук або ж найближчих околицях (бажана, але зовсім не обов’язкова вимога);
  • Наявність біометричного закордонного паспорту;
  • Англійська мова на розмовному рівні (так, щоб можна було домовитися з колегами про журналістику, власні ідеї чи хоча б пояснити свій настрій);
  • Бажання їхати, дізнаватися нове, приймати участь в підготовці;
  • Дозвіл від батьків.

Що забезпечує проект?

Проживання та харчування під час обміну, дорожні витрати по Польщі.

Що покривається учасниками?

Дорожні витрати по Україні, страхування, кишенькові витрати (сувеніри), сплата за участь: 50 євро.

Потенційних учасників просимо заповнити анкету англійською мовою до 23:59 10 липня 2019 рокуhttps://forms.gle/Tequ2LBWjLThgayL8

***

Партнери проекту: з українського боку: ГО Кременчуцький інформаційно-просвітницький центр «Європейський клуб», з польського боку – Stowarzyszenie Ryza (https://www.facebook.com/stowarzyszenie.ryza/).

Групу молоді будуть супроводжувати 2 дорослих з вище зазначеної громадської організацій.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.