bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Тренуй, як Ешлін! (навчання соціальному футболу в Івано-Франківську)
01.07.2019

Стартує відбір учасників(-ць) Тренінгу з підготовки або підвищення кваліфікації футбольних тренерів з соціального футболу в рамках партнерства організацій «Ліга Толерантності» та «Тренери Крізь Континенти» (Coaches Across Continents).

Стартує відбір учасників(-ць) Тренінгу з підготовки або підвищення кваліфікації футбольних тренерів в рамках партнерства організацій “Ліга Толерантності” та “Тренери Крізь Континенти” (Coaches Across Continents) , який проведе професійна футболістка та тренерка Ешлін Гарді, США (Ashlyn Hardie).

Тренінг відбудеться 5 та 6 липня, з 16 до 19 години кожного дня, на відкритому майданчику зі штучною травою ЗОШ № 22 (Івано-Франківськ, вул. Івана-Павла ІІ, 24), і включатиме 2 освітні складові з використанням футболу для позитивних суспільних змін:
1. Навчання для Самовдосконалення;
2. Навички для Життя, включно з Соціальною Інклюзією.

Запрошуються футбольні тренер(к)и, вчителі(-льки) з фізичної культури, молодіжні та соціальні працівники(-ці), спортсмени(-ки), активні громадяни(-ки) та лідер(к)и спільнот. Перевага при відборі буде надаватись особам, які вже працюють з дітьми або молодими людьми на волонтерських або посадових засадах. Учасники(-ці) можуть як вже використовувати футбол в освітніх цілях, так і лише прагнути розширення власної діяльності через футбол.

Участь безкоштовна. Учасники(-ці) мають бути в спортивній формі та взутті без шипів та брати з собою воду.
Вік учасників(-ниць) не обмежено. Забезпечується переклад з англійської мови на українську.

Учасники(-ці) з інших населених пунктів, ніж Івано-Франківськ, самостійно покривають власні супутні витрати.

Анкета для реєстрації доступна за посиланням: http://bit.ly/AshlynSocialFootball

Ешлін Гарді приєдналася до команди Тренерів Крізь Континенти у жовтні 2016 року. Після присвячення свого життя футболу і тренуванню в улюбленному спорті на рівні коледжу, вона вирішила, що хоче допомагати іншим позитивно змінювати світ. За час взаємодії з ТКК, Ешлін встигла попрацювати в 13 різних країнах, навчила і сертифікувала тисячі тренерів та молодих лідерів по всьому світові, використовуючи Методологію Навчання для Самовдосконалення та Освіти Поза Класною кімнатою.
Найзначніші закохання Ешлін - це її друзі та родина, подорожі по світу, спортивні ігри і діяльність, яка робить людей всміхненими. Деякими речами, які викликають посмішку в Ешлін є дивовижні люди, біг, танці, дослідження нових місцевостей, цуценята і пончики.

Організація “Тренери Крізь Континенти” (Сполучені Штати Америки) є світовим лідером у сфері спорту для соціального впливу і впроваджує діяльність відповідно до Цілей Сталого Розвитку Організації Об’єднаних Націй для вирішення таких питань, як: запобігання конфліктам, включаючи соціальну інтеграцію; розширення прав і можливостей жінок; зміцнення здоров’я та благополуччя; просвіта та захист Прав Дитини; формування життєвих навичок; тощо. Тренери Крізь Континенти використовують авторські методики навчання для планування, розвитку та впровадження партнерських відносин з метою створення сталого позитивного насліддя. ТКК працює в більш ніж 55 країнах на 6 континентах, що дає позитивний вплив життю 16 мільйонів дітей.

Дізнатись більше про діяльність “Ліги Толерантності” можна за посиланням https://www.facebook.com/loft.cfco

Дедлайн для подання заявки на Тренінг - 3 липня включно. Організатори робитимуть аналіз анкет щодня і Ви зможете отримати запрошення раніше дедлайну.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.