bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Тренінг для журналістів із висвітлення виборів
25.06.2019

Центр демократії та верховенства права запрошує журналістів на професійний тренінг, присвячений законодавчим аспектам роботи ЗМІ під час виборів. Дедлайн - 2 липня 2019 року.

Більше можливостей для навчання та розвитку у розділі «Тренінги»

Вже 21 липня в Україні відбудуться вибори до Верховної Ради, і наразі це – провідна тема для медіа. Однак готуючи матеріали, присвячені виборам, ЗМІ зобов’язані керуватися виборчим законодавством – а його нюанси можуть стати пасткою для журналістів. Відтак, 10 липня ми розповімо, як регулюється діяльність медіа під час виборів та як діяти ЗМІ, аби якісно висвітлювати кампанію – і водночас не порушити законодавство. Зокрема, наші експерти говоритимуть про:

  • законодавче регулювання висвітлення виборів;
  • як журналіст має керуватися юридичними засадами у своїй роботі;
  • політична реклама та агітація
  • типові порушення з боку ЗМІ під час виборів

Детальну програму заходу та місце його проведення повідомимо додатково.

До участі у тренінгу запрошуємо журналістів загальнонаціональних та місцевих ЗМІ.

Для цього заповнюйте реєстраційну форму до 2 липня (включно). Відбір учасників відбуватиметься на конкурсній основі. Про результати відбору організатори повідомлять до 04 липня (включно).

Проведення тренінгу стало можливим завдяки підтримці американського народу, що була надана через проект USAID «Медійна програма в Україні», який виконується міжнародною організацією Internews. Зміст матеріалів є виключно відповідальністю Центру демократії та верховенства права та необов’язково відображає точку зору USAID, уряду США та Internews.

 

 

 

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.