bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Шукають учасників на молодіжний обмін в Болгарії
24.06.2019

Запрошують взяти участь у міжнародному молодіжному обміні «Media manipulations – youth perception or realities?!» і поговорити власне про правду, часткову правду і маніпуляції. Дедлайн - 3 липня 2019 року.

Більше можливостей для навчання та розвитку у розділі «Тренінги»

Медіа маніпуляції – то собі молодь таке напридумувала чи все ж реальність?

Сучасний світ важко уявити без медіа, й ще важче без медіа маніпуляцій, фейкових новин та пост-правди.

Запрошуємо взяти участь в міжнародному молодіжному обміні “Media manipulations – youth perception or realities?!” і поговорити власне про правду, часткову правду і маніпуляції. Наразі існує можливість брати інформацію з різних джерел. Все більше молоді віддає перевагу соціальним мережам, де все просто і доступно. Та чи все реально? Як відрізнити реальні новини від фейкових? І чим загрожують фейкові новини реальному життю, демократії та свободі слова?

Обмін відбудеться між 8им та 14им вересня 2019 року в болгарському селищі Міндя. Разом з молоддю з Болгарії, Греції та Грузії.

Вимоги до кандидатів/ок:

  • Українське громадянство;
  • 18-24 років;
  • Наявність біометричного закордонного паспорту;
  • Англійська мова на рівні можливості комунікації з представниками різних країн;
  • Готовність брати участь в підготовці до культурного обміну та навчальних сесій, а також готовність провести власний захід на тему медіаграмотності в своєму рідному місті/селі;
  • Можливість оплатити свої квитки з України до місця проведення обміну, с. Міндя(біля Веліко Тарново), та назад (ці витрати будуть відшкодовані після події протягом 2-3 місяців, ліміт витрат на подорож до Болгарії і назад – 275 євро);
  • Можливість оплатити собі страхування на час поїздки (ці витрати не відшкодовуються);
  • Можливість оплатити організаційний внесок після затвердження Вашої кандидатури – 40 євро (для постійних відвідувачів ПІ – 20 євро).

Якщо Ви вважаєте, що ця можливість саме для Вас і про Вас, то заповніть, будь ласка, цю аплікаційну форму англійською мовою зі зрозумілою мотивацією навіщо це Вам і чому Ви краще за інших зможете збагатити собою цей проект. Просимо заповнити форму до 23:59 3 липня 2019 року. Всі питання надсилайте на електронну скриньку [email protected]. З обраними учасниками організатори сконтактують після 10го липня.

Всім учасникам забезпечується харчування та проживання.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.