bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Моніторинг атак на громадянське суспільство: документування та верифікація
19.06.2019

Запрошують активістів та правозахисників взяти участь у тренінгах з моніторингу та документування атак проти громадських діячів. Дедлайн - 23 червня 2019 року, 23.00.

 

Більше можливостей для навчання та розвитку у розділі «Тренінги»

Де та межа, коли агресивні коментарі на Фейсбуці стають тривожними дзвіночками? Як попередити напади та протидіяти погрозам “місцевих князьків”? Що робити з безкарністю? Це проблеми, які все частіше постають перед правозахисниками і громадськими активістами.

Це питання, які спонукають нас шукати однодумців, нові механізми та інструменти захисту.

Це виклики, для вирішення яких кращі документатори Truth Hounds ділитимуться досвідом розслідування воєнних злочинів та злочинів проти людяності. 

Ми запрошуємо активістів та правозахисників взяти участь у спеціалізованих тренінгах з моніторингу і документування атак на громадянське суспільство,

та подальшої співпраці в якості регіональних моніторів. 

Одноденні тренінги проходитимуть у Харкові (2 липня), Києві (4 липня) та Львові (7 липня). Аплікаційна форма доступна за посиланням https://forms.gle/Hnv5Hzy1vnrr4hDc9 до 23.00 23 червня. 

Організатори беруть на себе витрати на харчування та проїзд учасників (компенсація) та проживання (за необхідності). 

Про результати розгляду заявки буде повідомлено не пізніше 12.00 24 червня.

Відібраним учасникам буде надіслано логістичну інформацію та попереднє завдання. 

Програма тренінгу включає оцінку ризиків, аналіз контексту, методологію збору та верифікації даних, зокрема, OSINT, та практику інтерв’ювання на реальних кейсах. 

Після тренінгу учасникам буде запропоновано виконати тестове завдання для оцінки рівня компетенцій. Лідерам рейтингу з 10 регіонів (підконтрольна уряду України територія) буде запропоновано долучитися до документування атак на на активістів і правозахисників у якості регіональних моніторів.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.