bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Волонтерський наметовий табір «Апсайклінг парк»
18.06.2019

Волонтери долучаться до методів та технологій апсайклінгу. Дедлайн - 25 червня 2019 року.

Більше можливостей для навчання та розвитку у розділі «Тренінги»

Коли: 30.06 – 7.07 2019

Де: с.Геленджик, Вільнянського району Запорізької області, один з центрів зеленого сільського туризму, відомий своїми ставками. Геленджик - це село,яке відроджується саме завдяки волонтерству з 2011 року, коли відбувався перший волонтерський табір. На початок 2019 року половину з 30 осіб становлять літні та багатодітні родини.

 Хто: 20-25 волонтерів. Вік 18+. Робочі мови: українська, російська.

Організатори: Волонтерський рух «Твори добро, Україна»,  місцеві громадські організації-партнери.

Чим будемо займатися? Будемо вчитися, знайомитися і працювати разом! Міжнародний волонтерський табір - це купа різноманітних можливостей. Учасники зможуть дізнатися про життя один одного, про методи та технології апсайклінгу та шляхи переробки сміття, обговорити ідеї нових спільних проектів, розвинути здібності з подолання конфлікту.

Робота:                                                                          

- Допомога місцевим жителям кризових категорій: ремонтні роботи.

- Допомога у створенні Апсайклінг парку в Етноселі: арт-об’єкти, альтанки.

Вільний час:

- Зустрічі та дискусії з експертами, екологами, громадськими активістами про сьогоднішній екологічний стан України, перспективи розвитку, стан справ із правами людини та екології.

- Екскурсії екостежинами під час підготовки ІВАНА КУПАЛА.

- Активний відпочинок, вечірні заходи і купання у ставку.

Проживання: Учасники будуть проживати в наметовому містечку на території Етносела. У таборі є все необхідне для життя: кухня, їдальня, душ і т.д. Волонтери будуть готувати харчування самостійно (чергування), але колективно під керівництвом Шеф -кухара

Організатори забезпечують учасникам проживання, харчування та організований проїзд до / з табору, в інший час волонтери приїжджають самостійно на громадському транспорті.

Прибуття:  учасники табору зустрічаються в Запоріжжі і разом з координаторами проекту їдуть на автобусі до с.Геленджик Вільнянського району Запорізької області. Учасники також можуть приєднатися до групи або приїхати С.Геленджик самостійно (без компенсації проїзду).

Заявка для участі в таборі: Будь ласка, заповніть українською, англійською або російською мовами https://forms.gle/3RZx6AizugWsixKo7 . Заявки приймаються до 25 червня 2019. Результати відбору будуть повідомлені заявникам до 25 червня 2019

Контакти

  • Етносело
  • Ольга - 0669885675

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.