bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Тренінговий табір «Студенти без кордонів»
10.06.2019

Програма табору буде включати освітню і краєзнавчу програми. Досвідчені експерти і тренери будуть проводити цікаві тренінги та інтерактивні вправи з адвокації та побудови команди, захисту прав людини, медіації та розв’язання конфліктів, «No hate speach та стереотипам».

Більше можливостей для навчання та розвитку у розділі «Тренінги»

Хочеш, щоб це літо залишило тобі дійсно незабутні спогади? Тоді ми раді запросити тебе долучитися до активного, корисного і приємного проведення часу на літньому таборі «Студенти без кордонів» в Карпатах, який організовує ВГО «Поруч» з регіональними партнерами в рамках проекту «Громадський супровід інтеграції студентської молоді з числа ВПО і студентів з тимчасово окупованих територій в приймаючі громади Київської, Львівської, Харківської та Херсонською областей».

Програма табору буде включати освітню і краєзнавчу програми. Досвідчені експерти і тренери будуть проводити цікаві тренінги та інтерактивні вправи з адвокації та побудови команди, захисту прав людини, медіації та розв’язання конфліктів, «No hate speach та стереотипам».

Відбудеться обговорення і вироблення інструментів впровадження «Пілотних Регіональних Програм розвитку молодіжної політики і соціальної згуртованості місцевого молодіжного середовища та студентства з числа ВПО і тимчасово окупованих».

Що на нас чекає?

- насичені та цікаві дні в оточенні величавих Карпат, заповідних лісів, кришталевих гірських річок.

- психологічні ігри та тренінги;

- майстер-класи з планування проектів;

- жваве і креативне спілкування з колегами з інших регіонів;

- ватра, екскурсії та походи в гори;

- приготована власноруч на багатті вечеря;

- налагодження співпраці з громадським сектором та подальша участь в проектах.

Місце: тренінговий табір буде проходитиме в одному із найбільш мальовничих місць України – Національному природному парку «Синевир», який входить до світової спадщини ЮНЕСКО.

Коли: з 22 по 27 липня (5 діб).

Організатори забезпечують проїзд, проживання, харчування. Проживання в дерев’яних будиночках.

Учасники: представники молодіжних і студентських організацій, студенти-переселенці які навчаються в ЗВО Київської, Львівської, Харківської і Херсонської областей.

Учасники проведених заходів проекту (фокус-групи, тренінг, семінари) мають пріоритетність.

Для участі у таборі необхідно заповнити анкету https://forms.gle/REAbL6Sz2WqqXvXP9

Дедлайн – до 17.00 17 червня.

Табір відбувається в рамках проекту «Громадський супровід інтеграції студентської молоді з числа ВПО і студентів з тимчасово окупованих територій в приймаючі громади Київської, Львівської, Харківської та Херсонської областей» за підтримки Фонду розвитку демократії Посольства США в Україні.

Проект адмініструє ВГО «ПОРУЧ» (Київ), місцевими регіональними партнерами є БФ «Право і демократія» (Львів), ГО «Нова Енергія» (Харків), Благодійне товариство «Центр суспільних програм» (Херсон),

За додатковою інформацією звертайтесь на пошту: [email protected] або регіональних партнерів проекту

 

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.